❌İndirim Bitti! (ÇAKMA ÜRÜNMÜŞ) APPLE MAGSAFE KABLOSUZ ŞARJ AYGITI 469 TL ŞAKA GİBİ FİYAT

IMG_3618.jpeg
Orjinal değilmiş arkadaşlar. Son soruma orjinal değil diye cevap geldi

Kesinlikle öyle, ben ürünü alıp özellikle geldiğinde orjinal olmadığını Pazaramaya bildirmek istiyorum. Sonrasında onlar uğraşsın dursun. Ama sonra vicdan yapıyorum adamın ekmek kapısını mı bozarım diye. Bilemedim.

Kesinlikle öyle, ben ürünü alıp özellikle geldiğinde orjinal olmadığını Pazaramaya bildirmek istiyorum. Sonrasında onlar uğraşsın dursun. Ama sonra vicdan yapıyorum adamın ekmek kapısını mı bozarım diye. Bilemedim.
Ben de aynı düşüncedeyim, araştırmadan başlıkta ve açıklamada yazana aldanıp aldıktan sonra replika diye belki de telefonu ya da başka bir şeyi zarar görebilir insanların aslında,şikayet etmek şart böylelerini.

İthalat Garanti Servisi (çok gizli konuşmalar)

- Erkan oğlum bu Çin’den gelen Magsafelerden biri bozulmuş kutuyu getir de değişelim
+ 5 liralık olanların olduğu kutu mu 10 liralık olanların olduğu kutu mu abi.

Çin’den 1 dolara 2 dolara toplu alıp ithalatçı garantili diye satıyorlar olan bu. Pazarama Chati okuyor muhtemelen adam cevap olarak repkika ürün bu abi yazsa mağazaya yaptırım düşer. İthalat garantili diye saptırmaya çalışıyor barkod markod zırvalamış…

Satıştan da kaldırmıyor ama kimi kandırabilirsem kârdır kafasında.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,179,549
Üyeler
187,207
Son üye
Zackiycik
Geri