Neler Yeni

❌İndirim Bitti! (ÇAKMA ÜRÜNMÜŞ) APPLE MAGSAFE KABLOSUZ ŞARJ AYGITI 469 TL ŞAKA GİBİ FİYAT

Chappies

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Göktuğ DADAŞ
bu yüzden çakma garantisiz yd ise mağazaya para cezası vs... benzer seyler olup para iadesi alırsınız orjinal olmayan ürün ilanlatmıyorlarmış
aga neye güvenceğimi şaşırdım almıyom ben ya vazgeçtim

Sansurcod

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Furkan
IMG_3618.jpeg
Orjinal değilmiş arkadaşlar. Son soruma orjinal değil diye cevap geldi

Sansurcod

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Furkan
Kesinlikle öyle, ben ürünü alıp özellikle geldiğinde orjinal olmadığını Pazaramaya bildirmek istiyorum. Sonrasında onlar uğraşsın dursun. Ama sonra vicdan yapıyorum adamın ekmek kapısını mı bozarım diye. Bilemedim.

elemin

80+ Bronze
Kesinlikle öyle, ben ürünü alıp özellikle geldiğinde orjinal olmadığını Pazaramaya bildirmek istiyorum. Sonrasında onlar uğraşsın dursun. Ama sonra vicdan yapıyorum adamın ekmek kapısını mı bozarım diye. Bilemedim.
Ben de aynı düşüncedeyim, araştırmadan başlıkta ve açıklamada yazana aldanıp aldıktan sonra replika diye belki de telefonu ya da başka bir şeyi zarar görebilir insanların aslında,şikayet etmek şart böylelerini.

fenerlimühendis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Ahmet Hakan
İthalat Garanti Servisi (çok gizli konuşmalar)

- Erkan oğlum bu Çin’den gelen Magsafelerden biri bozulmuş kutuyu getir de değişelim
+ 5 liralık olanların olduğu kutu mu 10 liralık olanların olduğu kutu mu abi.

Çin’den 1 dolara 2 dolara toplu alıp ithalatçı garantili diye satıyorlar olan bu. Pazarama Chati okuyor muhtemelen adam cevap olarak repkika ürün bu abi yazsa mağazaya yaptırım düşer. İthalat garantili diye saptırmaya çalışıyor barkod markod zırvalamış…

Top Bottom