Neler Yeni

❌İndirim Bitti! (ÇAKMA ÜRÜNMÜŞ) APPLE MAGSAFE KABLOSUZ ŞARJ AYGITI 469 TL ŞAKA GİBİ FİYAT

elemin

80+ Bronze
Zamanında ithal alıp stokçuluk yapıp elde patlayınca fiyatları düşürmüştür çünkü ederi bu fiyatlar bence.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Kadir Uzun
Devamında orjinal mi diye sordum evet cevabını aldım.
Daha önceden bu durumu yaşadığım için açıklamak istedim. Ürünü aldığınızda gelen barkodu apple sitesinden kontrol ederseniz orijinal gözükecektir fakat ürünler çakma, yurt dışından getirdik ayağına satılıyor. Sipariş veren kişiler ürünlerin seri numaralarını buradan paylaşsın. Muhtemelen aynı seri numarasına sahip olacak.

VERUS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Bora Gül
Instagram
bora_gul
Steam
bora_gul
Çektik bakalım merhaba125 125 tl indirimle

smtyrdm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Samet Yardım
Daha önceden bu durumu yaşadığım için açıklamak istedim. Ürünü aldığınızda gelen barkodu apple sitesinden kontrol ederseniz orijinal gözükecektir fakat ürünler çakma, yurt dışından getirdik ayağına satılıyor. Sipariş veren kişiler ürünlerin seri numaralarını buradan paylaşsın. Muhtemelen aynı seri numarasına sahip olacak.
Tahminime göre öyle ben iletişime geçmek için sipariş verdim sonra da iptal ettim. Sizler için gençler 😁

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,646
İsim
Lokman Doğan
Olum sahte olduğunu belli boşa alıyonuz

Son düzenleme:

Chappies

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Göktuğ DADAŞ
seri numarasını bile ayarlıyorlar mı yani ozaman apple dışında hiçbiryerden alınmaz herkes aynı şeyi yapar

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
abbas
1500 tl sıfırı olan şey orijinal olur mu allah aşkına buna inanan varsa elimde satılık köprü var

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
mehmet
Dostlar şimdi pazarama ile görüştüm ürün Orjinal ve Türkiye garantili olmak zorun aksi takdirde iade ve mağazaya yaptırım olucakmış müşteri mağduriyeti yaşanmaz bu durumda

Ekler

• Ekran görüntüsü 2024-11-21 112638.png
    Ekran görüntüsü 2024-11-21 112638.png
    10.1 KB · Hit: 61

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,646
İsim
Lokman Doğan
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
mehmet
Dostlar şimdi pazarama ile görüştüm ürün Orjinal ve Türkiye garantili olmak zorun aksi takdirde iade ve mağazaya yaptırım olucakmış müşteri mağduriyeti yaşanmaz bu durumda
bu yüzden çakma garantisiz yd ise mağazaya para cezası vs... benzer seyler olup para iadesi alırsınız orjinal olmayan ürün ilanlatmıyorlarmış

Top Bottom