elemin
80+ Bronze
ben almadım hocam.İptal ettin mi hocam sen siparişi
ben almadım hocam.İptal ettin mi hocam sen siparişi
Eleman tam bir SIĞIR. Dakikalardır gülüyorum şu muhabbete. Milleti parmaklarında oynatmaya çalışanın karşısına adam akıllı biri çıkınca böyle omurgasız kalmalarına bayılıyorum.Alıntıyı görüntüleOrjinal değilmiş arkadaşlar. Son soruma orjinal değil diye cevap geldi
Pazarama müşteri hizmetleri aradı az önce. Konuşmaları onlara da gönderdim. Gerekli aksiyonları alacaklarını söylediler. Orjinal diye millete geçireceklerdi az kalsın. Fiyatı 1000 tl tutsalar orjinalliğiin sorgulamadan alırdı bir çok insan muhtemelen. Yazık.Eleman tam bir SIĞIR. Dakikalardır gülüyorum şu muhabbete. Milleti parmaklarında oynatmaya çalışanın karşısına adam akıllı biri çıkınca böyle omurgasız kalmalarına bayılıyorum.
Bu aksiyonlardan önce ürünün replika olduğunu yazmıştım. Az değil iki yıl tahtakale'de bütün bu ürünleri gördüm aldım ve satarken supercopy diyip verdim. Satıcının mağazasında çakma airpods'u paylaşmama rağmen inatla alan dostlarıma valla helal olsun.Pazarama müşteri hizmetleri aradı az önce. Konuşmaları onlara da gönderdim. Gerekli aksiyonları alacaklarını söylediler. Orjinal diye millete geçireceklerdi az kalsın. Fiyatı 1000 tl tutsalar orjinalliğiin sorgulamadan alırdı bir çok insan muhtemelen. Yazık.
vallaha direkt anladın çakma olduğunu helal olsun bizde düşünüyoruz ulan pazarama da apple türkiye garantili diyor satıcı orijinal diyor ama sorun olduğunda tamircisi biziz diyor bizim beyinler yandı sen direkt supercopy almayın dedinBu aksiyonlardan önce ürünün replika olduğunu yazmıştım. Az değil iki yıl tahtakale'de bütün bu ürünleri gördüm aldım ve satarken supercopy diyip verdim. Satıcının mağazasında çakma airpods'u paylaşmama rağmen inatla alan dostlarıma valla helal olsun.
yazık günah vallaha beter olsunlar inşallah bizim millette hain çokpazaramadan çöp dahi almam bioderma atoderm kremi var çocukta kullanıyoruz. Pazaramadan uygun fiyatlı buldum aldım 2 adet orjinalliğini sorguladım seri numarasından orjinal çıktı birincisi ikincisini okutayım dedim birinciyle aynı seri numara var normalde farklı farklı seri numara oluyor adam bir tane orjinal almış aynı seri numaradan basıyor ve orijinal diye satıyor.
Sahte ürün satıyor diye müşteri hizmetlerine bildirdim gerekli aksiyonları alacağız efendim dedi satıcı halen satıyor bir ay oldu