Neler Yeni

❌İndirim Bitti! (ÇAKMA ÜRÜNMÜŞ) APPLE MAGSAFE KABLOSUZ ŞARJ AYGITI 469 TL ŞAKA GİBİ FİYAT

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
mehmet
Dostlar pazarama sitesinden mağazayı sahte ilandan ihbar edebilirsiniz iyi günler.

Chappies

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Göktuğ DADAŞ
KAÇAMAK CEVAPLAR VERMİŞ BİRDE AHAHA :D keşke dürüst olsaymış

Sansurcod

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Furkan
Eleman tam bir SIĞIR. Dakikalardır gülüyorum şu muhabbete. Milleti parmaklarında oynatmaya çalışanın karşısına adam akıllı biri çıkınca böyle omurgasız kalmalarına bayılıyorum.
Pazarama müşteri hizmetleri aradı az önce. Konuşmaları onlara da gönderdim. Gerekli aksiyonları alacaklarını söylediler. Orjinal diye millete geçireceklerdi az kalsın. Fiyatı 1000 tl tutsalar orjinalliğiin sorgulamadan alırdı bir çok insan muhtemelen. Yazık.

AntremanKoçuMünir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,026
İsim
Ali
Pazarama müşteri hizmetleri aradı az önce. Konuşmaları onlara da gönderdim. Gerekli aksiyonları alacaklarını söylediler. Orjinal diye millete geçireceklerdi az kalsın. Fiyatı 1000 tl tutsalar orjinalliğiin sorgulamadan alırdı bir çok insan muhtemelen. Yazık.
Bu aksiyonlardan önce ürünün replika olduğunu yazmıştım. Az değil iki yıl tahtakale'de bütün bu ürünleri gördüm aldım ve satarken supercopy diyip verdim. Satıcının mağazasında çakma airpods'u paylaşmama rağmen inatla alan dostlarıma valla helal olsun.

Chappies

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Göktuğ DADAŞ
Bu aksiyonlardan önce ürünün replika olduğunu yazmıştım. Az değil iki yıl tahtakale'de bütün bu ürünleri gördüm aldım ve satarken supercopy diyip verdim. Satıcının mağazasında çakma airpods'u paylaşmama rağmen inatla alan dostlarıma valla helal olsun.
vallaha direkt anladın çakma olduğunu helal olsun :D bizde düşünüyoruz ulan pazarama da apple türkiye garantili diyor satıcı orijinal diyor ama sorun olduğunda tamircisi biziz diyor bizim beyinler yandı sen direkt supercopy almayın dedin

Mefazzal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Zorlı
pazaramadan çöp dahi almam bioderma atoderm kremi var çocukta kullanıyoruz. Pazaramadan uygun fiyatlı buldum aldım 2 adet orjinalliğini sorguladım seri numarasından orjinal çıktı birincisi ikincisini okutayım dedim birinciyle aynı seri numara var normalde farklı farklı seri numara oluyor adam bir tane orjinal almış aynı seri numaradan basıyor ve orijinal diye satıyor.
Sahte ürün satıyor diye müşteri hizmetlerine bildirdim gerekli aksiyonları alacağız efendim dedi satıcı halen satıyor bir ay oldu

Chappies

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Göktuğ DADAŞ
pazaramadan çöp dahi almam bioderma atoderm kremi var çocukta kullanıyoruz. Pazaramadan uygun fiyatlı buldum aldım 2 adet orjinalliğini sorguladım seri numarasından orjinal çıktı birincisi ikincisini okutayım dedim birinciyle aynı seri numara var normalde farklı farklı seri numara oluyor adam bir tane orjinal almış aynı seri numaradan basıyor ve orijinal diye satıyor.
Sahte ürün satıyor diye müşteri hizmetlerine bildirdim gerekli aksiyonları alacağız efendim dedi satıcı halen satıyor bir ay oldu
yazık günah vallaha beter olsunlar inşallah bizim millette hain çok

Top Bottom