capybara seviyormusunuz

capybara seviyormusunuz

• evet 😀

Oylar: 25 83.3%
  • hayır😐

Oylar: 5 16.7%

• Oy kullanan toplam üye
    30

.RBO.

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,728
capybara seviyormusunuz
1674156448822.png

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

oylar görüntülenebilir yapacaktım yanlış oldu 😔

Son düzenleme:
Şuan ilk defa görüyorum. Beğenmedim

capybara seviyormusunuz
Alıntıyı görüntüle

oylar görüntülenebilir yapacaktım yanlış oldu 😔
Hydrochoerus hydrochaeris, kemirici hayvanların en irisidir. Anavatanı Güney Amerika'dır. Eti için avlanır. Oldukça tüylü bir yapıya sahip olan bu fare türü, -25 dereceye kadar düşen soğuk havalarda rahatlıkla yaşayabilmektedir. Güçlü bir kemirgen olan dünyanın en büyük fareleri Kapibara'lar, şehirlerdeki elektrik kablolarını kemirerek elektriklerin kesilmesine de sebep olmaktadır. Boyu yaklaşık olarak 1,40 m ile 1,45 m arasında değişmekte ve yerden yüksekliği 65 cm, ağırlığı ise 70 kg olarak Guinness Rekorlar kitabına dünyanın en büyük faresi olarak girmişlerdir. Ayrıca hem suda hem karada yaşayan bir canlıdır.

Hydrochoerus hydrochaeris, kemirici hayvanların en irisidir. Anavatanı Güney Amerika'dır. Eti için avlanır. Oldukça tüylü bir yapıya sahip olan bu fare türü, -25 dereceye kadar düşen soğuk havalarda rahatlıkla yaşayabilmektedir. Güçlü bir kemirgen olan dünyanın en büyük fareleri Kapibara'lar, şehirlerdeki elektrik kablolarını kemirerek elektriklerin kesilmesine de sebep olmaktadır. Boyu yaklaşık olarak 1,40 m ile 1,45 m arasında değişmekte ve yerden yüksekliği 65 cm, ağırlığı ise 70 kg olarak Guinness Rekorlar kitabına dünyanın en büyük faresi olarak girmişlerdir. Ayrıca hem suda hem karada yaşayan bir canlıdır.

okey I pul up
1674159984305.png

Ben oyumu baby yodaya basıyorum
images (10).jpeg

Capybara ve Çayır köpekleri çok tatlı hayvanlar.

Sevmeyenleri domuzlar sevsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,144
Üyeler
187,784
Son üye
whly
Geri