❌İndirim Bitti! Case4u tv box 4k 629 tl tekrar indirimde

Akilli olmayan tv ye bu ozelligi mi sagliyor baska birsey mi

Akilli olmayan tv ye bu ozelligi mi sagliyor baska birsey youtube marka modelini yazin butun sorularinizin cevabini ogrenebilirsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

marka modelini yazin butun sorularinizin cevabini ogrenebilirsiniz

C4U nun 2GB lık modelini alıp denemiştim rezaletti netflixde takılmalar oluyordu vs. bu 4GB lık model belki takılma donma olmaz ilgilenen varsa alıp denedeyebilir.

C4U nun 2GB lık modelini alıp denemiştim rezaletti netflixde takılmalar oluyordu vs. bu 4GB lık model belki takılma donma olmaz ilgilenen varsa alıp denedeyebilir.
Haci abdullahtada vardi almisti xiomiye o kadar para vermeye gerek yok demisti hatirlarsaniz

Bana nedense bu marka güven vermiyor ya, alınca maksimum 1 sene sonra cortlayacakmış gibi duruyor. Botech Wzone almak bence bunun yerine daha mantıklı. Tahminimce en az 2 3 sene götürür.

Bu arada ürünler tamamen çin malı, üzerinde sadece C4U sticker ı yapıştırılmış şekilde geliyor. Aynı ürünü Aliexpress de falan bulmak bence çok zor değildir.

mi stick de 829 tl galiba akakçede

Mi stick almıştım zamanında hala uygulamalarda hiç takılma sorunu yaşamadan kullanıyorum 2. yılını dolduracak.

Bundan uydu kanalı izleme şansımız var mı internet uzerinden kablosuz ?

Mi stick almıştım zamanında hala uygulamalarda hiç takılma sorunu yaşamadan kullanıyorum 2. yılını dolduracak.
Xiaomi kalitesi başka abi ama piyasada en iyi sistem özellikli cihaz Botech Wzone, bir ara çok iyi indirimdeydi o zaman almadığıma pişman oldum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,182
Üyeler
185,686
Son üye
Krisyra
Geri