Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Case4u tv box 4k 629 tl tekrar indirimde

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,971
İsim
tümen dağ
Akilli olmayan tv ye bu ozelligi mi sagliyor baska birsey mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
vedat akalan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Akilli olmayan tv ye bu ozelligi mi sagliyor baska birsey youtube marka modelini yazin butun sorularinizin cevabini ogrenebilirsiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

marka modelini yazin butun sorularinizin cevabini ogrenebilirsiniz

OrkunJJ

80+ Silver
C4U nun 2GB lık modelini alıp denemiştim rezaletti netflixde takılmalar oluyordu vs. bu 4GB lık model belki takılma donma olmaz ilgilenen varsa alıp denedeyebilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
vedat akalan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
C4U nun 2GB lık modelini alıp denemiştim rezaletti netflixde takılmalar oluyordu vs. bu 4GB lık model belki takılma donma olmaz ilgilenen varsa alıp denedeyebilir.
Haci abdullahtada vardi almisti xiomiye o kadar para vermeye gerek yok demisti hatirlarsaniz

OrkunJJ

80+ Silver
Bana nedense bu marka güven vermiyor ya, alınca maksimum 1 sene sonra cortlayacakmış gibi duruyor. Botech Wzone almak bence bunun yerine daha mantıklı. Tahminimce en az 2 3 sene götürür.

Bu arada ürünler tamamen çin malı, üzerinde sadece C4U sticker ı yapıştırılmış şekilde geliyor. Aynı ürünü Aliexpress de falan bulmak bence çok zor değildir.

me1ster

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
239
İsim
Mert C.
mi stick de 829 tl galiba akakçede

marceline

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Güray
Mi stick almıştım zamanında hala uygulamalarda hiç takılma sorunu yaşamadan kullanıyorum 2. yılını dolduracak.

JrBronz3

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Yiğitcan Erman
Bundan uydu kanalı izleme şansımız var mı internet uzerinden kablosuz ?

OrkunJJ

80+ Silver
Mi stick almıştım zamanında hala uygulamalarda hiç takılma sorunu yaşamadan kullanıyorum 2. yılını dolduracak.
Xiaomi kalitesi başka abi ama piyasada en iyi sistem özellikli cihaz Botech Wzone, bir ara çok iyi indirimdeydi o zaman almadığıma pişman oldum

Top Bottom