Hocam link atabilir misiniz bu fiyata duruyorsa.53.800 9 taksit
Hocam link atabilir misiniz bu fiyata duruyorsa.53.800 9 taksit
hocam naptin sicakliklar nasilHayır hocam muhtemelen 17 temmuzda vericekler.
Laptopa göre gayet iyi bence hocam 75 üstü sıcaklık görmedim daha stantla kullanıyorum onun da etkisi vardır tabi.Performans olarakta gayet tatmin etti beni.Tek sıkıntısı battery drain oluyor ama o kadar önemsemedim zaten biliyordum olacağını 180w yetersiz kalıyorhocam naptin sicakliklar nasil
ne oynuyorsun hocam ?Laptopa göre gayet iyi bence hocam 75 üstü sıcaklık görmedim daha stantla kullanıyorum onun da etkisi vardır tabi.Performans olarakta gayet tatmin etti beni.Tek sıkıntısı battery drain oluyor ama o kadar önemsemedim zaten biliyordum olacağını 180w yetersiz kalıyor
Rainbow Six Siege,Rocket League, Battlefield 2042,Forza horizon 5 falan oynuyorum hocamne oynuyorsun hocam ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
şuan 48 kya inmis Alınır mı? sence yoksa 4060 asus 15 mi aliyim
stant derken ne var hocam ornek atabilirmisiniz sagolun hocamda 4060 asus 38 kRainbow Six Siege,Rocket League, Battlefield 2042,Forza horizon 5 falan oynuyorum hocam
48 e bile alınabilir bence çünkü hikayeli oyunlar için mfg 5000 serisinde gerçekten başarılı
48 ise düşünülebilir ben 44 e aldım excaliburu.Stant da bu gayet güzel https://amzn.eu/d/1rqfJ7Cstant derken ne var hocam ornek atabilirmisiniz sagolun hocamda 4060 asus 38 k
10 k farka degermi bilemiyorum
oyun fps degerleri 5060 gibimi yoksa 4060 gibimi ben 2 sene g770 kullandim illah edip maasaustu aldim pisman etmez ins48 ise düşünülebilir ben 44 e aldım excaliburu.Stant da bu gayet güzel https://amzn.eu/d/1rqfJ7C
Onu tam bilmiyorum hocam 4060 ın bie tık üstüdür muhtemelenoyun fps degerleri 5060 gibimi yoksa 4060 gibimi ben 2 sene g770 kullandim illah edip maasaustu aldim pisman etmez ins
g770 sıkıntılı kronik modeldi hocam onla karşılaştırmayın bu aradaoyun fps degerleri 5060 gibimi yoksa 4060 gibimi ben 2 sene g770 kullandim illah edip maasaustu aldim pisman etmez ins
ya herkes oyle diyor alirim gene çöp olursa kotu olurOnu tam bilmiyorum hocam 4060 ın bie tık üstüdür muhtemelen
Kalite olarak sıkıntı yok ama sadece üst ekran kapağı fırçalanmış metal görünümlü plastik ama kötü değil
g770 sıkıntılı kronik modeldi hocam onla karşılaştırmayın bu arada
Rainbowda 180-200 civarı alıyorum yüksek ayarlarda,rocket league de 165 e sabitledim bilmiyorum o yüzden,squadda 100 civarı,forzada da yüksekte 165 e sabitledim 2042 de 120-160 arası oynuyor mekana göreya herkes oyle diyor alirim gene çöp olursa kotu olur
ortalama deendiginzi oyunlardaki fps sini soyleyebilirmisinjz
forza da hangi ayarlar acik extremmRainbowda 180-200 civarı alıyorum yüksek ayarlarda,rocket league de 165 e sabitledim bilmiyorum o yüzden,squadda 100 civarı,forzada da yüksekte 165 e sabitledim 2042 de 120-160 arası oynuyor mekana göre