Harbi aga çok kötü oldu buNeeeeaaaaa yalnız hayatımda gördüğüm en kötü olay cidden 1 m kişi intihar eder
İnternetten bişey almam artık ben böyle olursa 50 liraya bişey alcam sıkıntılı olucak bide 15-20 lira kargoyamı vericem noHarbi aga çok kötü oldu bu
o değilde olan monitör alıcılarına oldu bi ölü pixel çıksa pişman olacakHarika olmuş. 3-5 Kendini zeki sanan kişiler ürün alıp deneyip geri iade ediyordu. Sorunsuz gelen ürünü iade edemeyecekler artık.
Sorunlu ürün iade ediliyor zaten. O konuda sorun yok.o değilde olan monitör alıcılarına oldu bi ölü pixel çıksa pişman olacak
Başıma benzer bir olay geldi Trendyol'dan çok alışveriş yaptığım için otamatik elite üyesi olmuşum 75tl üzeri kargo bedava kazak aldım 45tl'ye satıcı kazağı göndermedi mağaza kapanmış bana 25tl teklif ediyor trendyol burada benim ne suçum varki hemde mağdurumİnternetten bişey almam artık ben böyle olursa 50 liraya bişey alcam sıkıntılı olucak bide 15-20 lira kargoyamı vericem no
İyi dedin gral amcam da 13 pro aldı kullandı 2 gün sonra iPhone 13 aldı vazgeçipHarika olmuş. 3-5 Kendini zeki sanan kişiler ürün alıp deneyip geri iade ediyordu. Sorunsuz gelen ürünü iade edemeyecekler artık.
Sorunluysa kargo ücretini gene alıcı mı ödeyecek?Sorunlu ürün iade ediliyor zaten. O konuda sorun yok.
Böyle saçmalık olmaz. Banane kardeşim sen iadeli veya defolu ürün gönderdiysen iade için tekrar cebimden para çıkıcak sonra gidicem tekrar para vericem ürüne eğer fiyatı artmadıysa :/Sorunluysa kargo ücretini gene alıcı mı ödeyecek?
O zaman iyi olmuş kullanmadığın şeyi niye stoğunu bitirip alıyorsunki hemde iade ediyorlarSorunlu ürün iade ediliyor zaten. O konuda sorun yok.