Çekmeköyde Emlakçı Tanıdığı Olan Var mı?

Satashke

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,280
1+1 Eşyalı 1400 e kadar metroya yakın daire arıyorum. Tanıdığı olan varsa yazabilirse çok sevinirim

Buradan çok net cevap bulamayabilirsin - umarım tanıyan vardır-. Civardaki emlakçılara git istersen gösterirler sana.

1+1 Eşyalı 1400 e kadar metroya yakın daire arıyorum. Tanıdığı olan varsa yazabilirse çok sevinirim
Emlakçıdan daire almayın, komisyon vs. cart curt sömürür paranızı sahibinden almanız daha mantıklı, hangi semt?

Emlakçıdan daire almayın, komisyon vs. cart curt sömürür paranızı sahibinden almanız daha mantıklı, hangi semt?
Sahibinden bulmak kolay değil. Her yeri didik didik aradım da çekmeköyde talep yüksek evlere.

Metroya yakın diyorsan, Çamlık mah. civarlarında bulabilirsin daire
Şu an çamlık mahallesinde oturuyorum. Sağolsun ev sahibim kiraya 300 tl zam yapmak istedi aniden. Mecbur yeni bir yer arıyorum buralarda

Şu an çamlık mahallesinde oturuyorum. Sağolsun ev sahibim kiraya 300 TL zam yapmak istedi aniden. Mecbur yeni bir yer arıyorum buralarda
Taşdelen civarlarına bak ama çok pahalıdır

Şu an çamlık mahallesinde oturuyorum. Sağolsun ev sahibim kiraya 300 TL zam yapmak istedi aniden. Mecbur yeni bir yer arıyorum buralarda
İstanbul'da genel olarak evler ve kiralar çok pahalı ya :(

Kirazlıdere den sa

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,700
Üyeler
192,771
Son üye
burak920142
Geri