Emlakçıdan daire almayın, komisyon vs. cart curt sömürür paranızı sahibinden almanız daha mantıklı, hangi semt?1+1 Eşyalı 1400 e kadar metroya yakın daire arıyorum. Tanıdığı olan varsa yazabilirse çok sevinirim
Sahibinden bulmak kolay değil. Her yeri didik didik aradım da çekmeköyde talep yüksek evlere.Emlakçıdan daire almayın, komisyon vs. cart curt sömürür paranızı sahibinden almanız daha mantıklı, hangi semt?
Hangi semtlere bakıyorsunuz, birde neden Çekmeköy?Sahibinden bulmak kolay değil. Her yeri didik didik aradım da çekmeköyde talep yüksek evlere.
Metroya max 10 dk yürüyebilmem yeter. 2 yıldır çekmeköyde oturuyorum ve kız arkadaşım da burda yaşıyor.Hangi semtlere bakıyorsunuz, birde neden Çekmeköy?
Metroya yakın diyorsan, Çamlık mah. civarlarında bulabilirsin daireMetroya max 10 dk yürüyebilmem yeter. 2 yıldır çekmeköyde oturuyorum ve kız arkadaşım da burda yaşıyor.
Şu an çamlık mahallesinde oturuyorum. Sağolsun ev sahibim kiraya 300 tl zam yapmak istedi aniden. Mecbur yeni bir yer arıyorum buralardaMetroya yakın diyorsan, Çamlık mah. civarlarında bulabilirsin daire
Taşdelen civarlarına bak ama çok pahalıdırŞu an çamlık mahallesinde oturuyorum. Sağolsun ev sahibim kiraya 300 TL zam yapmak istedi aniden. Mecbur yeni bir yer arıyorum buralarda
İstanbul'da genel olarak evler ve kiralar çok pahalı yaŞu an çamlık mahallesinde oturuyorum. Sağolsun ev sahibim kiraya 300 TL zam yapmak istedi aniden. Mecbur yeni bir yer arıyorum buralarda