Neler Yeni

Cep Telefonu için virüs programı önerisi?

Aslında akıllı telefonlar için antivirüs yazılımları kullanmaya pek gerek yok. Çoğu Android telefonun içinde yerleşik olarak çıkıyor.
Sadece güvendiğiniz dosyaları/uygulamaları indirmeniz yeterli gelecektir. Zararlı sitelerden korunmak için de NextDNS gibi ürünler kullanabilirsiniz.

İlla da antivirüs kullanmak isterseniz Kaspersky, ESET veya Dr. Web ürünlerini tavsiye edebilirim.

Son düzenleme:
Aslında akıllı telefonlar için antivirüs yazılımları kullanmaya pek gerek yok. Çoğu Android telefonun içinde yerleşik olarak çıkıyor.
Sadece güvendiğiniz dosyaları/uygulamaları indirmeniz yeterli gelecektir. Zararlı sitelerden korunmak için de NextDNS gibi ürünler kullanabilirsiniz.

İlla da antivirüs kullanmak isterseniz Kaspersky, ESET veya Dr. Web ürünlerini tavsiye edebilirim.
Aynen kendi içerisinde yazılımı ile geliyor ama ben ona pek güvenmiyorum hocam o yüzden harici bir yazılım programı istedim
Evet hocam dediğiniz yazılımlar gerçekten güzel kaspersky indirdim bakalım umarım işe yarar ücretsiz olanını ekstra para verip yükseltmedim
Teşekkür ederim 🙏

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,568
Üyeler
166,231
Son üye
alperen24444
Top Bottom