Claw's
80+ Silver
25 kg taşıma kapasitesi = 6mm suntalama tekabul ediyor, malzeme kalitesi pek de iyi diyemem. Bütçe hiç çıkmıyorsa bu model olabilir bütçe çıkarsa 18mm (70-76kg taşıma kapasitesi) suntalam kullanılmış arpelia masalarını öneririm. Arpeliadan önerim ise arpelia 140x70 dikdörtgen metal ayak çalışma masasıdır. Bu arada bu masada alınabilir dikdörtgen metal ayak olduğu için temeli daha sağlamdır normale göre. (Masalarda mümkünse dikdörtgen-x ayaklıları tercih edin)
L masa lazıms ya
Arpelianın 140-70 masasını aldım ve gerçekten memnun kaldım. Kendi sitesinden sipariş verdiğim için kablosuz şarj özelliklisini yolladılar aşırı işime geldi25 kg taşıma kapasitesi = 6mm suntalama tekabul ediyor, malzeme kalitesi pek de iyi diyemem. Bütçe hiç çıkmıyorsa bu model olabilir bütçe çıkarsa 18mm (70-76kg taşıma kapasitesi) suntalam kullanılmış arpelia masalarını öneririm. Arpeliadan önerim ise arpelia 140x70 dikdörtgen metal ayak çalışma masasıdır. Bu arada bu masada alınabilir dikdörtgen metal ayak olduğu için temeli daha sağlamdır normale göre. (Masalarda mümkünse dikdörtgen-x ayaklıları tercih edin)
Arpelianın 140-70 masasını aldım ve gerçekten memnun kaldım. Kendi sitesinden sipariş verdiğim için kablosuz şarj özelliklisini yolladılar aşırı işime geldi
Hocam link atabilir misiniz tavsiye ettiğiniz masayı25 kg taşıma kapasitesi = 6mm suntalama tekabul ediyor, malzeme kalitesi pek de iyi diyemem. Bütçe hiç çıkmıyorsa bu model olabilir bütçe çıkarsa 18mm (70-76kg taşıma kapasitesi) suntalam kullanılmış arpelia masalarını öneririm. Arpeliadan önerim ise arpelia 140x70 dikdörtgen metal ayak çalışma masasıdır. Bu arada bu masada alınabilir dikdörtgen metal ayak olduğu için temeli daha sağlamdır normale göre. (Masalarda mümkünse dikdörtgen-x ayaklıları tercih edin)
Hocam link atabilir misiniz tavsiye ettiğiniz masayı
kablosuz sarj özelliği derken anlamadımArpelianın 140-70 masasını aldım ve gerçekten memnun kaldım. Kendi sitesinden sipariş verdiğim için kablosuz şarj özelliklisini yolladılar aşırı işime geldi
Bu masa hangisi?25x35 mm profillere dikkat edin çöpe atarsınız 500 tl bile vermeyin ayrıca et kalınlığıda düşük olur
profil masa alacağınızda bu soruları kesinlikle sorun
1 - kaça kaç profil
2 - profil et kalınlığı nedir
50x25mm profil (en az)
50x30mm profil ideal
60x20mm profil olması gereken
60x25mm profil çok iyi
70x30mm profil yemek masalarında kullanılır
Bu masa 50x25mm profil aynısını kullanıyorum şık güzel masa
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Ben kullanıyorum masayı. Biraz ince ama şimdiye kadar sorun yaşamadım. Daha iyi alternatif yoktu. Ya paraya kıyıp 10kya alacaktım ya da bunu.
25kg taşıyabiliyormuş. max 25kg yazmışlar.
Adını hatırlamadığım için öyle yazdım hocam telefonu koyuyorum şarja takmıyorum ama üstüne koyuyorum şarj oluyorkablosuz sarj özelliği derken anlamadım