Neler Yeni

Çevre Birimleri Seçiminde Marka Kısıtlamaları

yakupk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Yakup Furkan Kuru
Bütçe
999999999999999999
bkz: çevre birimlerinin kıtlığı mouse seçerken asus, monitör seçerken msi dayatması, soğutucu seçerken adını ilk defa duyduğum 13413413134 tllik markadan başka seçenek olmaması.

hamburkus

80+
Başka yerden al ordan almak mecburi mi?

yakupk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Yakup Furkan Kuru
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Başka yerden al ordan almak mecburi mi?
Allah Allah hiç aklıma gelmemişti. Çok akıllısın gel alnından öpeyim. Kardeşim eleştirim o yönde değil. Neden ben o site bu site gezmek zorunda kalıyorum hazır sistem özelleştirirken firmalar neden işi benim için daha kolay hale getirmiyor?

hamburkus

80+
Allah Allah hiç aklıma gelmemişti. Çok akıllısın gel alnından öpeyim. Kardeşim eleştirim o yönde değil. Neden ben o site bu site gezmek zorunda kalıyorum hazır sistem özelleştirirken firmalar neden işi benim için daha kolay hale getirmiyor?
Adamların anlaşmaları oluyor kafalarına göre her markayı koymaz bunu bile bilmiyorsan :D

yakupk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Yakup Furkan Kuru
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Adamların anlaşmaları oluyor kafalarına göre her markayı koymaz bunu bile bilmiyorsan :D
Anlaşmanın saçmalığı işte. Ürününü iyi yap ben de senin çevre birimlerini seçeyim değil mi? beğenmediğim markayı neden alayım.

hamburkus

80+
Anlaşmanın saçmalığı işte. Ürününü iyi yap ben de senin çevre birimlerini seçeyim değil mi? beğenmediğim markayı neden alayım.
İşte alma başka yerden al yani :D adam gidip rampage vs koymuyor belli markayı koyuyor oraya kafaya da silah dayamıyor burdan al diye

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,472
Üyeler
165,360
Son üye
junsei
Top Bottom