🔥İndirim CHESS.COM BOTU YENEREK BEDAVA 1 AY DİSCORD NİTRO

kutluyasayan

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
362
Chess.comdan WUMPUS botunu yenerseniz 1 ay discord nitro alabiliyorsunuz telefonda şuanda buglu o sebeple pcden chess sitesine girip oynarsanız alabilirsiniz kullanmak için hesabınıza 12 ay boyunca nitro alınmamış olması lazım haberiniz olsun

Hilesi falan var mı bunun :d

siteye girdim ne yapmam gerekiyor herhangi bir bilgilendirme göremedim

DISCORD124-HSX8F
chess.com da diamond üyelik isteyen varsa alabilir bu arada konudan bir tık bağımsız ama

Çok basit bot zaten
Geçenlerde arkadaşlarımla oynadığımda satranç oynamayı gerçekten bilmediğimi farkettim de :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Farklı farklı hesaplar açıp 20-30 kod alsak sonra bittikçe kodları bassak nasıl olur

Geçenlerde arkadaşlarımla oynadığımda satranç oynamayı gerçekten bilmediğimi farkettim de :)
200 puanlık bot yani boşa vezir bile koyuyor merak etmeyin yenersiniz

Farklı farklı hesaplar açıp 20-30 kod alsak sonra bittikçe kodları bassak nasıl olur
Hayvanlık 😄

DISCORD124-HSX8F
chess.com da diamond üyelik isteyen varsa alabilir bu arada konudan bir tık bağımsız ama
Teşekkürler ihtiyacı olana gider umarım

Chess.comdan WUMPUS botunu yenerseniz 1 ay discord nitro alabiliyorsunuz telefonda şuanda buglu o sebeple pcden chess sitesine girip oynarsanız alabilirsiniz kullanmak için hesabınıza 12 ay boyunca nitro alınmamış olması lazım haberiniz olsun
aldım teşşekürler

200 puanlık bot yani boşa vezir bile koyuyor merak etmeyin yenersiniz

Hayvanlık 😄

Teşekkürler ihtiyacı olana gider umarım
Hocam bu devirde her zaman iyi niyetli olursan yaşayamazsın az da olsa böyle şeyler yapmak lazım :D ben zaten discord kullanmıyorum sadece merak ettim oluyor mu diye

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,650
Üyeler
185,782
Son üye
chipparacıabi
Geri