Chiliz Kripto Para Ne Olur?

-RutHleSs-

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Reaksiyon skoru
6,794
Herkese selam millet. Sorum yukarıdaki gibi. Turizm ile ilgiliymiş sanırım yaz geldiği için de artışa geçiyormuş. Sizce artışa devam eder mi? Teşekkürler...
@Recep_Bey @Litecoin @Etheryum @Sunay

Herkese selam millet. Sorum yukarıdaki gibi. Turizm ile ilgiliymiş sanırım yaz geldiği için de artışa geçiyormuş. Sizce artışa devam eder mi? Teşekkürler...
@Recep_Bey @Litecoin @Etheryum @Sunay
2'den aldım bekliyorum hedefim önce 1 dolar sonra 10 dolar. YTD. Bi' de turizm kısmını duymadım ama Dünya'da tanınan 21 ünlü futbol kulübün fan tokenlarını yapıyor. Ülkemizde Galatasaray ve Trabzonspor da var. Yakında Fenerbahçe'de çıkaracakmış diye duyum aldım.

Ne yapacağı belli değil orta uzun vadede kazandırır ytd. Nerden tutsan kâr olur bence ytd.

Bazı Fan Tokenler CHZ paritesi ile satın alınıyor ve yine bazı fan tokenler Binance üzerinde listelenince katlıyor. Örnek vermek gerekirse ACM'ye bakabilirsiniz.
Untitled.jpg

Binance üzerinde listelenecek fan tokenler var, bu sayede daha fazla değerleneceğini düşünüyorum.
Uyarı: Yazdıklarım şahsi düşüncemdir, yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır!

Geri