Çift fanlı F/P sıvı soğutma önerisi

perfan 120 h ile https://www.bizdehesapli.com/gamdia...i-sogutma-urun-AURA-GL240?ref=akakce&v=1.81.3

Bu iki soğutucu arasında derece farkı çok olur mu ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada 5600 en uygun burda gördüm. Ne düşünüyorsunuz ahali ? :)

perfan 120 h ile https://www.bizdehesapli.com/gamdia...i-sogutma-urun-AURA-GL240?ref=akakce&v=1.81.3

Bu iki soğutucu arasında derece farkı çok olur mu ?

Bu arada 5600 en uygun burda gördüm. Ne düşünüyorsunuz ahali ? :)

hava veya sıvı soğutma alcağın için kutusuz almak mantıklı

tray yani hem kutusuz hem stok fansız
tmmdır hocam siparişi verdim yanına da arkadaşın önerdiği sıvı sogutucudan aldım. Bu arada Nintendo switch OLED satıyorum ilgilenirseniz DM atabilirsiniz. :)

Teşekkürler

tmmdır hocam siparişi verdim yanına da arkadaşın önerdiği sıvı sogutucudan aldım. Bu arada Nintendo switch OLED satıyorum ilgilenirseniz DM atabilirsiniz. :)

Teşekkürler

keşke almasaydın hava soğutucu fazlasıyla yeterdi
Neden ? Aldım artık da

Almışken iyi sogutsun kafasındayım ben. Para varken iyisinden alayım dedim. Sıvı soğutucularda genelde performans olarak havadan daha iyi oldugu için ondan yani :(

Neden ? Aldım artık da

Almışken iyi sogutsun kafasındayım ben. Para varken iyisinden alayım dedim. Sıvı soğutucularda genelde performans olarak havadan daha iyi oldugu için ondan yani :(
testlerini incele hava soğutmadan çok farkı olduğunu sanmıyorum belki daha geride bile olabilir hatta

testlerini incele hava soğutmadan çok farkı olduğunu sanmıyorum belki daha geride bile olabilir hatta
doğru düzgün testi de yok iptal mi etsem acaba birde 240 mm imiş bnm kasa acaba 120 mm miydi. Foto atsam yardımcı olabilecek var mı acaba ?

bu şekilde

doğru düzgün testi de yok iptal mi etsem acaba birde 240 mm imiş bnm kasa acaba 120 mm miydi. Foto atsam yardımcı olabilecek var mı acaba ?

bu şekilde
Acaba 240 mm uyar mı buraya ?

Ekler

• WhatsApp Image 2023-02-22 at 14.05.26 (1).jpeg
    WhatsApp Image 2023-02-22 at 14.05.26 (1).jpeg
    223.5 KB · Hit: 31
  • WhatsApp Image 2023-02-22 at 14.05.26.jpeg
    WhatsApp Image 2023-02-22 at 14.05.26.jpeg
    176.9 KB · Hit: 31

bu şekilde

Acaba 240 mm uyar mı buraya ?
Sen zaten üste 2 fan takmışsın ön de dolu 240mm sıvı soğutmayı nereye takmayı düşünüyosun

Yukardaki 2 fanı sökücem tabii ki yerine takacagım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,434
Üyeler
174,874
Son üye
simya
Geri