Yardım Çift Monitör Setup Nasıl Olmalı?

ic3peak

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
406
Arkadaşlar yeni masa yaptıracam marangozda ve bilgisayar kasamı masamın üstüne koyacam. Tam karşımda asıl monitörüm olacak. Sağına da 2.monitörü koyacam. Fakat kasamı sola koyarsam kasanın içi görünmeyecek. Sağa koymam gerekiyor yani kasayı. Fakat sağda da 2.monitör olacak. Sizce buna nasıl bir çözüm bulabilirim ?

Arkadaşlar yeni masa yaptıracam marangozda ve bilgisayar kasamı masamın üstüne koyacam. Tam karşımda asıl monitörüm olacak. Sağına da 2.monitörü koyacam. Fakat kasamı sola koyarsam kasanın içi görünmeyecek. Sağa koymam gerekiyor yani kasayı. Fakat sağda da 2.monitör olacak. Sizce buna nasıl bir çözüm bulabilirim ?
2. monıtoru sola alarak nıe sağda olmalı zorunlumu?

Hep sağda kullandım alışkanlık oldu hocam o yüzden. sanırım mecburen sola koyacam.
yada kendını bıraz sola kaydır monıtorde sola kaydır ana monıtoru kasa ve 2. monıtorude sağa koy
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hep sağda kullandım alışkanlık oldu hocam o yüzden. sanırım mecburen sola koyacam.
hocam masa kaça kaç bende düşünüyorumda masa

yada kendını bıraz sola kaydır monıtorde sola kaydır ana monıtoru kasa ve 2. monıtorude sağa koy
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam masa kaça kaç bende düşünüyorumda masa
180x90 yaptıracam sanırım daha karar vermedim ona.

monitörlerin ikisini de dik koy

Kasayı soluna koy ama temperli cam kenarı sana baksın. Yani yan koy

İkinci monitörü sol tarafta kullanmaya başlayabilirsin veya aşağıdaki gibi sağdan camlı bir kasa kullanabilirsin.

61H9FqOjGRL._AC_SL1500_.webp

Hocam 2. Monitörü monitör koluyla 1. Monitörün üstüne koyun

Kasayı soluna koy ama temperli cam kenarı sana baksın. Yani yan koy
İkinci monitörü sol tarafta kullanmaya başlayabilirsin. Veya aşağıdaki gibi sağdan camlı bir kasa kullanabilirsin.
Alıntıyı görüntüle
monitörlerin ikisini de dik koy
Hocam 2. Monitörü monitör koluyla 1. Monitörün üstüne koyun

Bu arada son bir sorum olacak sizlere. 2 monitörümü de tam karşıma koyma şansım var mı ? Bakın alta painte bir foto çizdim. Monitörlerimden bir tanesi hikayeli oyun için diğeri rekabetçi oyun için. Yani hikayeli oyun oynayacağım zaman tam karşımda olsun istiyorum. Rekabetçi oyun oynayacağım zaman da diğer monitörüm tam karşımda olsun istiyorum. İkisine de monitör kolu taksam ve monitör kollarını birbirine yakın monte etsem olur mu sizce ? Hikayeli oyun oynayacağım zaman hikayeli oyun monitörüm tam karşımda duracak diğerinin nasıl durduğu önemli değil. Sonra rekabetçi oyuna geçeceğim zaman önümdeki hikayeli oyun monitörünü elimle sola itip rekabetçi oyun monitörünü tam karşıma alabilir miyim yani ?

Şu şekilde yani :

Ekler

• 1.webp
    1.webp
    13.1 KB · Hit: 28
Bu arada son bir sorum olacak sizlere. 2 monitörümü de tam karşıma koyma şansım var mı ? Bakın alta painte bir foto çizdim. Monitörlerimden bir tanesi hikayeli oyun için diğeri rekabetçi oyun için. Yani hikayeli oyun oynayacağım zaman tam karşımda olsun istiyorum. Rekabetçi oyun oynayacağım zaman da diğer monitörüm tam karşımda olsun istiyorum. İkisine de monitör kolu taksam ve monitör kollarını birbirine yakın monte etsem olur mu sizce ?

Şu şekilde yani :
Hocam öncelikle resminiz mükemmel, olur hocam hem de çok güzel olur bı de oyun monitörü nü alta koyduğunuz zaman

masanız yeterince büyük olursa tabii ki olabilir. sandalyenizi sağ sola kaydırarak ana ekranınızı değiştirmiş olursunuz. Ama bu sefer 2.ekranı yandan görmüş olacaksınız ve görüntü net olmayacak. her monitör değiştirdiğinizde monitörlerin açılarını da değiştirmeniz gerekecek
Bu arada son bir sorum olacak sizlere. 2 monitörümü de tam karşıma koyma şansım var mı ? Bakın alta painte bir foto çizdim. Monitörlerimden bir tanesi hikayeli oyun için diğeri rekabetçi oyun için. Yani hikayeli oyun oynayacağım zaman tam karşımda olsun istiyorum. Rekabetçi oyun oynayacağım zaman da diğer monitörüm tam karşımda olsun istiyorum. İkisine de monitör kolu taksam ve monitör kollarını birbirine yakın monte etsem olur mu sizce ?

Şu şekilde yani :

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,529
Üyeler
186,206
Son üye
Algos918
Geri