kaplanharun
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 4
Oh really?ya bi kere o iş öyle değil, ben Hindistan'da 38 yıl yaşadım.
Oh really?ya bi kere o iş öyle değil, ben Hindistan'da 38 yıl yaşadım.
ya hocam bi kere o iş öyle değil sen hindistanda yaşayamazsın yanlış biliyosunya bi kere o iş öyle değil, ben Hindistan'da 38 yıl yaşadım.
ah shit here we go againBilim Haberleri - Tamindir
Bilim kategorisinde olan haberlere buradan ulaşabilir. Bilim ile ilgili en güncel gelişmeleri takip edebilirsiniz.www.tamindir.com
Hocam hindistanın bir kesimi çok zengin bir kesimi aşırı fakir diye biliyorum. Fakir olan kısım sence virüsü takar mı ? dünya yansa umurlarında olmaz.Beyler bilmeyenler için
Dünyada milyonlarca virüs var ama insanın immün sistemi bunlara karşı koyabiliyor
önemli olan virüsün bulunması değil insanın immün sisteminin buna karşı bağışıklık sağlaması
bide hindistan önce malum yerinin pisliğini temizlesin
herifler pisliğin içinde yaşıyor dünyaya uyarı veriyolar
Ulu liderimiz, başkomtanımız, en büyük öğretmen, dük, çar, padişah, kont Jahrein Hazretlerinin bir sözü.Oh really?
Haa bilmiyom ya izlemiyorum öyle şeyler.Ulu liderimiz, başkomtanımız, en büyük öğretmen, dük, çar, padişah, kont Jahrein Hazretlerinin bir sözü.
Ulu liderimiz, başkomtanımız, en büyük öğretmen, dük, çar, padişah, kontHaa bilmiyom ya izlemiyorum öyle şeyler.
Jahrein dediğin youtuberdı demi.
O sıfatlar yalnız ve yalnız erdoğana ait olabilir.Ulu liderimiz, başkomtanımız, en büyük öğretmen, dük, çar, padişah, kont
Bilim Haberleri - Tamindir
Bilim kategorisinde olan haberlere buradan ulaşabilir. Bilim ile ilgili en güncel gelişmeleri takip edebilirsiniz.www.tamindir.com
Bence virüsden sonra (biterse tabi)Çin'e herkes saldırcak bence de yeter atom bombası atsınlar Çin'e dünya kurtuluryeter lan hergün hergün yeni virüs çıkıyor ölek de kurtulak artık
Bruh.Bilim Haberleri - Tamindir