Jelatini çıkarttınız dimi? Birde vidalarını iyi sıktığınızda emin misiniz?evet ben yaptım
Jelatini çıkarttınız dimi? Birde vidalarını iyi sıktığınızda emin misiniz?evet ben yaptım
bütün jelatinlerini çıkardım vidalarıda baya sıktım. Bu nihai performans zarar verir mi pc yeJelatini çıkarttınız dimi? Birde vidalarını iyi sıktığınızda emin misiniz?
Zarar vermez zaten hiçbir oyun bu kadar güç çekmiyor. Ama yinede birilerine soralım. @Shourd @Satriani @Gurkanpiro hocalar sizce arkadaşın test sonucu nasıl?bütün jelatinlerini çıkardım vidalarıda baya sıktım. Bu nihai performans zarar verir mi pc ye
90 derece fazla.Zarar vermez zaten hiçbir oyun bu kadar güç çekmiyor. Ama yinede birilerine soralım. @Shourd @Satriani @Gurkanpiro hocalar sizce arkadaşın test sonucu nasıl?
[automerge]1741825317[/automerge]
[QUOTE="Vasnry, post: 9735111, member: 195348"]
bütün jelatinlerini çıkardım vidalarıda baya sıktım. Bu nihai performans zarar verir mi pc ye
[/QUOTE]
Hocam anladığım kadarıyla maksimum watta 92-93 derece olmuş. [USER=9828]@LaZz61 @HacıSOFU sizi önceki mesaja etiketlemeyi unutmuşum.
biosta sadece expo ile pbo açık başka hiç bir şey açmadım. Nihai performans modunda başka hiç bir ayar yapmadım.90 derece fazla.
PBO mu açtın? Ayaralar neyde?
Undervolt yapilabilir faydası olur bi tık.biosta sadece expo ile pbo açık başka hiç bir şey açmadım. Nihai performans modunda başka hiç bir ayar yapmadım.
Hocam sanki undervolt ile olucak gibi değil adam 235w da 92-93 görmüş.Undervolt yapilabilir faydası olur bi tık.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Nihai perfomansın zararı yok da bu sıcaklıklar zararlı.
85 üzeri çok.
acaba biosta ki fan ayarları ile sıcaklığı düşürebilir miyimHocam sanki undervolt ile olucak gibi değil adam 235w da 92-93 görmüş.
Hocam max yük altında zaten full kullanıyor fanı.acaba biosta ki fan ayarları ile sıcaklığı düşürebilir miyim
Ve siz konuyu açarken 77 derece yazmışsınız yeni gördüm. Bence kaliteli bir sıvı soğutucuya geçin daha bunun yaz ayı var.acaba biosta ki fan ayarları ile sıcaklığı düşürebilir miyim
Oyunda 95 derece gören 9800x3d yi ayarla 58 dereceye düşürdükHocam sanki undervolt ile olucak gibi değil adam 235w da 92-93 görmüş.
Bu arkadaşada bir çözüm bulalım hocam. Bence en baştan bi soğutucuyu kaliteli bir şeyle değilsin.Oyunda 95 derece gören 9800x3d yi ayarla 58 dereceye düşürdükFPS kaybı olmadan.
Sogutma ne?Bu arkadaşada bir çözüm bulalım hocam. Bence en baştan bi soğutucuyu kaliteli bir şeyle değilsin.