Cinsel Organda Aşırı Kaşınma

birisiyle korunmasiz iliskiye girip hastalik kapmis olabilirsin

hocam çok mastürbasyon yaptıysan bir anda oluyor bendede olmuştu krem sür birkaç gün fazla şey yapma düzelmez ise ailene haber ver

Bu konuda utanacak bir şey yok
Kullandığın jilet cildine zarar vermis olabilir bunların hepsi tahmin ancak senin kesinlikle doktora gitmen gerek tekrardan söylüyorum utanma sağlık konusunda utanilmaz

Duştan sonra iyi kurutmuyorsundur kanka. Kaşıtırken deride dökülme vs. oluyor mu?
Islak kalmamasına dikkat et. Fön makinesiyle kurutabilirsin. Geçmiş olsun.

Giydiğin alt elbiseden yada yıkandığın sabundan olabilir. Yada duş jeli felan
Ne giyersem giyeyeim oluyor
Post automatically merged:

due tahmin edeyim gece yatarken oluyor
Genel olarak her zaman var

Neresi kaşınıyor tam olarak ucu mu yoksa testisler mi
Testis, yanları, kıl kısmı

birisiyle korunmasiz iliskiye girip hastalik kapmis olabilirsin
Girmedim

Yorumlarda korkutanlara bakma kıllarını tersten almışsındır ya da direkt jiletten dolayı olmuştur testis kıllarını ilişkiye girmeyeceksen sıklıkla almana gerek yok. Bir başka sebete kalitesiz iç çmaaşırı giymen olabilir kaliteli markalar dışında iç çamaşırı almamaya çalış pazar donlarından uzak dur dostum son sebepte yukarda birinin yazdığı gibi güzel kurulamamandır biraz dediklerime dikkat et geçer zaten takma

Yorumlarda korkutanlara bakma kıllarını tersten almışsındır ya da direkt jiletten dolayı olmuştur testis kıllarını ilişkiye girmeyeceksen sıklıkla almana gerek yok. Bir başka sebete kalitesiz iç çmaaşırı giymen olabilir kaliteli markalar dışında iç çamaşırı almamaya çalış pazar donlarından uzak dur dostum son sebepte yukarda birinin yazdığı gibi güzel kurulamamandır biraz dediklerime dikkat et geçer zaten takma
Tersten alma derken hangi taraftan almam gerek ben düz alıyorum işte assadan yukarıya doğru

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,444
Üyeler
191,099
Son üye
iamberke_1
Geri