Neler Yeni

Cinsellikten soğumak

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,535
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Test banaysa, duruma göre değişiyor ama pek mutlu olduğumu söyliyemem. Yalnız takılmayı çok severim ama gerçekten çok sosyalimdir.
Saygılısın düzgünce cevaplıyorsun helal olsun. Normal düşünceli adamsın işte.
Test 2
Erkek arkadaşlarınla olurken onların fermuarlarına gözün kayıyor mu?

OUHasan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,279
Mutluluk benim için yaratılmışken, mutsuz olamam!
İsim
Hasan
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Saygılısın düzgünce cevaplıyorsun helal olsun. Normal düşünceli adamsın işte.
Test 2
Erkek arkadaşlarınla olurken onların fermuarlarına gözün kayıyor mu?
Teşekkür ederim efendiğim, inceliğiniz için.
İkinci soruya cevabım, eğer açıksa gözüme ilişir. Biraz detaycı biriyim. Ama değilse ben asla bile isteye bakmam. Dediğim gibi benim sülela biraz kalabalık çoğunluğuda erklerden oluşuyor. Galiba onlardan sıkılmış olabilirim. Beni yanlış anlamanızı istemem ama benim ablalardan biri doktor ben hep onunla böyle cinsel şeyleri konuşurum çekinmem ama çevremdeki erkekler çekinir üstelik beni kınarlar. Sadece ablamla konuşuyorum çünkü doktor biliyor işte.. Neyse 3. soruya gecelim. Test nereye bağlanacak merak ediyorum.:D

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,535
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Teşekkür ederim efendiğim, inceliğiniz için.
İkinci soruya cevabım, eğer açıksa gözüme ilişir. Biraz detaycı biriyim. Ama değilse ben asla bile isteye bakmam. Dediğim gibi benim sülela biraz kalabalık çoğunluğuda erklerden oluşuyor. Galiba onlardan sıkılmış olabilirim. Beni yanlış anlamanızı istemem ama benim ablalardan biri doktor ben hep onunla böyle cinsel şeyleri konuşurum çekinmem ama çevremdeki erkekler çekinir üstelik beni kınarlar. Sadece ablamla konuşuyorum çünkü doktor biliyor işte.. Neyse 3. soruya gecelim. Test nereye bağlanacak merak ediyorum.:D
Test 3🤣

Eee peki açık fermuar altında birşeyler arama peşinde misin? :D

Yada ne bileyim okulda tuvalette arkadaşların aletine felan bakmaya meraklı mıydın?

Cinsellikten başka nasıl soğuyor adam? aklım almıyor. Tümden kesip attın mı kenara. Adam birşeylerden keyif alır hiç olmazsa beee

OUHasan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,279
İsim
Hasan
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Test 3🤣

Eee peki açık fermuar altında birşeyler arama peşinde misin? :D

Yada ne bileyim okulda tuvalette arkadaşların aletine felan bakmaya meraklı mıydın?

Cinsellikten başka nasıl soğuyor adam? aklım almıyor. Tümden kesip attın mı kenara. Adam birşeylerden keyif alır hiç olmazsa beee
Abi sen baya uçtun. Bunlar bana çok ahlaksızda geliyor. Abim 2019da evlenirken gerdeğe girmeden sülaledeki birkaç y kromozomlu erkek arkadaş abimin şeyini pudraladılar. NEYMİŞ GELENEKMİŞ. Bunu diyince anlamışsındır neden soğudumu mal mal gelenekler yüzünden. O gün ordan uzaklaştım başlamadan ve onlara dedim ki yıllar sonra evlenirsem inşallah bana yapmazsınız diye. Bana güldüler ve görüşürüz dediler. EVLENMİYCEM LAN...

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,535
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Abi sen baya uçtun. Bunlar bana çok ahlaksızda geliyor. Abim 2019da evlenirken gerdeğe girmeden sülaledeki birkaç y kromozomlu erkek arkadaş abimin şeyini pudraladılar. NEYMİŞ GELENEKMİŞ. Bunu diyince anlamışsındır neden soğudumu mal mal gelenekler yüzünden. O gün ordan uzaklaştım başlamadan ve onlara dedim ki yıllar sonra evlenirsem inşallah bana yapmazsınız diye. Bana güldüler ve görüşürüz dediler. EVLENMİYCEM LAN...
Vay be Pudralama geleneği nedir bee abi 🤣 Test sonucuna bakılırsa senin yaşam gücün gitmiş. Cinsellik değil.

OUHasan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,279
İsim
Hasan
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Vay be Pudralama geleneği nedir bee abi 🤣 Test sonucuna bakılırsa senin yaşam gücün gitmiş. Cinsellik değil.
:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO: ÇOK ŞÜKÜR MALCA OLDUĞUNU ANLADILAR SONRA BAŞKASINDA YAPMADILAR BU ARADA ABİM İLKTİ KENDİ KENDİLERİNE GELENEK ÇIKAARMIŞLAR!:ROFLMAO:

Top Bottom