CK108 mi AW768 mi?

OğuzKağan08

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
9,648
Son kez konu açoıyorum artık klavye aramaktan ömrüm çıktı.
Orta düzeyde bütçem var ve Türkiye'de orta fiyatlı klavye bulmak cidden çok zor işmiş bunu anladım. Ya ucuz, ya pahalı.
neyse konumuz bu değil.
Alienware Pro AW768 ve Motospeed CK108 arasında kaldım. Alienware ın switchleri kalih brown switch. Bu yüzden ağır olabilir diyorlar. Bu yüzden Motospeedin red switch klavyesini de düşüntorum. İkisi arasında kaldım. Daha çok FPS oyunların oynuyorum ancak Dota 2 de oynadığım için MOBA oyunlarına da uygun olabilecek bir klavye lazım. Siz bana hangisini önerirsiniz?

Son kez konu açoıyorum artık klavye aramaktan ömrüm çıktı.
Orta düzeyde bütçem var ve Türkiye'de orta fiyatlı klavye bulmak cidden çok zor işmiş bunu anladım. Ya ucuz, ya pahalı.
neyse konumuz bu değil.
Alienware Pro AW768 ve Motospeed CK108 arasında kaldım. Alienware ın switchleri kalih brown switch. Bu yüzden ağır olabilir diyorlar. Bu yüzden Motospeedin red switch klavyesini de düşüntorum. İkisi arasında kaldım. Daha çok FPS oyunların oynuyorum ancak Dota 2 de oynadığım için MOBA oyunlarına da uygun olabilecek bir klavye lazım. Siz bana hangisini önerirsiniz?
Alienware Pro AW768 Öneririm kendin yazmışsın arada da moba ve yarış oyunları oynuyorsan brown iyidir ben red aldım forza oynarken araba birden sola çekiyor neden tuşa bastığımı hissetmiyorum parmağımın ağırlığından sola basıyor araba keşke başta blue alsaydım diyorum ama iş işten geçti.

AW768 bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,083
Üyeler
199,281
Son üye
Endloos35

Geri