Çözüldü✓ Cloud 2 mi Razer Blackshark V2 x mi ?

Enes ÖZDEMİR31

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
34
Aslında Razer blackshark V2 x alacaktım bugün ama 1 saat önce 615 TL den 1300 çıkmış itopya da başka sitelerde 720 falan diyorum hyperx cloud 2 çok çok iyiyse 200 daha ekleyip onu alim mi yada başka öneriniz var mı itopyadan indirim de bekliyebilirim ? Şunu düzeltim v2x den daha iyi olduğunu biliyorum f/p olarak sordum mikrofon baya önemli benim için

Son düzenleme:
Ses kartı vb. konusunda sorun yaşamayacaksanız Cloud 2 tabii daha üst seviye. Onun harici V2X iş görür.

cloud 2 ya da logitech g pro x iyidir

Cloud 2

Aslında Razer blackshark V2 x alacaktım bugün ama 1 saat önce 615 TL den 1300 çıkmış itopya da başka sitelerde 720 falan diyorum hyperx cloud 2 çok çok iyiyse 200 daha ekleyip onu alim mi yada başka öneriniz var mı itopyadan indirim de bekliyebilirim ?
Cloud 2, Blackshark v2x'ten çok daha iyi. Ama Blackshark v2 olursa işler değişir. alabiliyosan v2 al yoksa cloud 2.

1300 küsür bütçen varsa logitech g pro öneririm 2.olarak cloud2 öneriyorum.

İyi olduğunu bende biliyorum f/p olarak sordum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aralarında değil f/p olarak
f/p olarakta cloud 2. 200 lira daha koyup ses kartlı, kumaş pedli, mikrofonu çıkarılabilir bir kulaklık alıyorsun.

Sen V2 X yerine v2 ye bakmış olabilirsin.

Cloud 2 ne kadar övülsede insanların abartmasıdır sadece tamam başarılıdır ama v2 ve ya benim tercihim MH752 dir o fiyat bandında ki kendim bizzat karşılaştırdım.

Cloud 2 blackshark v2 den daha iyi
Bu fiyat bandindaki en iyi kulaklik cloud 2 diye dusunuyorum

bende ikisinin arasında kaldım ve oyumu asil (kırmızı) olandan yana kullandım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,919
Üyeler
186,264
Son üye
radiuxs