Neler Yeni

🔥İndirim Cloud 3 kablolu tekrardan indirimde 2548TL

Rauzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
İsrafil can

daha önce 2562 tl ye amazon prime ile satılıyordu tekrardan indirime girmiş 2548 tl ye kaçırmayın derim 3000 tl yi bile hak eden bi kulaklık bu fiyattan ben kendime 1 tane aldım aynı kulaklığın wirelessinde de 1200 tl lik indirim mevcut şimdiden alana hayırlı olsun derim
hocam cloud core 2 almıuştım iade edip bunu almalımıyım benimki kablosuz kablolu artık sıkıyor kablosu donuyor falan

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
547
İsim
Kerem Eldes
Ben cloud 2 core eşşek gibi uyanınca alırım dedim limitim azdı, sabah uyandığım gibi biteceğini bileydim keşke... Cloud 2 core tekrar indirime girer mi sizce yoksa pes edip bunu mu almalıyım

Champs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Berkcan özbey
Cloud 2 core yi mediamarkt indirimden aldım cloud 3 kablolu kullanıyordum aralarında fark görmedim kablosuz büyük bir rahatlık ses kalitesi ve oyunlarda ses kasma konusunda gayet başarılı

Koz-1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Koz Bir
hocam cloud core 2 almıuştım iade edip bunu almalımıyım benimki kablosuz kablolu artık sıkıyor kablosu donuyor falan
2200 e almışssınız zaten aynı ürünün fiyatı şu anda 4k bandında tamam ses kalitesi bi kablolu kadar olmaz ama kablosuzun rahatlığına kesinlikle kaybettiğiniz o ses kalitesi değer gönül rahatlığıyla kullanın ben o indirimi mağzadan alıp kullanıcaktım sonraki gün indirim bitmişti gittiğimde yetişememiştim o yüzden bunu aldım zaten :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben cloud 2 core eşşek gibi uyanınca alırım dedim limitim azdı, sabah uyandığım gibi biteceğini bileydim keşke... Cloud 2 core tekrar indirime girer mi sizce yoksa pes edip bunu mu almalıyım
hocam pes edin bunu alın amazonda iade işlemlşeri çok kolay zaten belli bi süre kutuyu açmayın baktınız tekrar bi indirim söz konusu direkt iadeyi verip cloud 2 core siparişi verin ben de sizinle aynı sebepten alamadım o kulaklığı :D

laider

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Koca Osman
Kablosuz kulaklıkların sağlığa zararı var mı acaba?

Saatlerce takıyorum, korkudan hayatım boyunca kablolu kullandım.

Koz-1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Koz Bir
Kablosuz kulaklıkların sağlığa zararı var mı acaba?

Saatlerce takıyorum, korkudan hayatım boyunca kablolu kullandım.
illaki biraz da olsa vardır ama emin olun sigara kullanıyorsanız ya da sanayi olan bi şehirde yaşıyorsanız kulaklığın size verdiği zarar bu ikisinden çok daha azdır zaten öyle büyük bi sorun teşkil etseydi globalde bu kadar satılmazdı yahut globalde alanlar bu sorunu yaşadıkları için dile getirirlerdi skandal bi olay olurdu çakma bluetooth kulaklıklar kullanmayın yeterli o da plastiği kalitesiz olduğuı için derinizle uzun süre temasta kanserojen tepkimelere girmesi yani ben çok dikkat ediyorum 100 yıl yaşayacağım diyorsanız tabii ki almayabilirsiniz ama aksi taktirde kafanıza takılacak bi durum yok emin olun bunu kafanıza taktığınızdan ötürü sitres yapmanız vücudunuza daha çok zararlı : D

laider

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Koca Osman
100 yıl yaşamak değil de demans, alzeimer vs olmak istemiyorum.
sanayi şehri tamam ama bunları direk kafana takıyorsun.

çok yakın temas ediyor ve saatlerce çıkarmıyorum kulaklığı.

Stres zaten olmazsa olmaz, bir de bunu eklemeyeyim o zaman :)

Top Bottom