Cmd’den Windows etkinleştirme

CMD'den aktifleştirilmesi de bilgisayarı virüslere karşı savunmasız bırakır ve zarar verir.
Ben öyle yaptığımda defender hala virüs avlıyordu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam benim sorum şu; bunu yapacağım ama Windows şu anda etkin ( crack) şimdi ben bu etkin olan lisansı iptal edipte mi yapayım yoksa formatla mı?
Bence format, çünkü bilgisayara zararlı şeyler yayılmış olabilir.

hocam benim sorum şu; bunu yapacağım ama Windows şu anda etkin ( crack) şimdi ben bu etkin olan lisansı iptal edipte mi yapayım yoksa formatla mı?
Crack lisansı iptal edemezsin temiz kurulum yapıp 29 tl'ye kıyıp OEM key al. İllegale bulaşma.

Ben crackli Windows kullanıyorum burada açılan rehbere bakarak Windowsu etkinleştirmek istiyorum ama zaten etkin galiba önce şu anki lisansı iptal edip de yapmak mı gerekiyor yoksa direk yapsam olur mu?

@keremcnsz24
Bende de crack ama olmuyor ilk önce orjinal deneme sürümü yapman lazım.

kmspico vb 3.parti programlar kurduysan ve depolama birimine küçük şeyler yüklediysen temiz bi uefi windows kur sonra burdan cmd ile etkinleştir

kmspico vb 3.parti programlar kurduysan ve depolama birimine küçük şeyler yüklediysen temiz bi uefi windows kur sonra burdan cmd ile etkinleştir

en son 2 ay önce format attım ve tek yüklediğim şey kaspersky ve Discord. Başka bir şey yüklemedim, ha birde pubg lite yükledim.

Bence format, çünkü bilgisayara zararlı şeyler yayılmış olabilir.

sanmıyorum hocam bu konularda çok dikkat ederim, düzenli olarak malwarebytes ve kaspersky ile tarama yapıyorum. Crackli uygulamalarda indirmem hiç.

Geri