CMF PHONE 1 ALİNİRMİ

turaan1

80+
Reaksiyon skoru
9
Bütçe
15000
Arkadaşlar 18 yaş altı olduğum için NFC ile işim yok sizce alınır mı? Benim tereddütüm servis ve yedek parça nasıldir sizce alınır mı?

Arkadaşlar 18 yaş altı olduğum için NFC ile işim yok sizce alınır mı? Benim tereddütüm servis ve yedek parça nasıldir sizce alınır mı?
Nothingin basic modellerini çok tavsiye etmem biraz üvey evlat muamelesi görüyorlar onun için bu bütçeye Samsung tarafını değerlendirmen daha mantıklı olacaktır ben Phone 3 modelini kullanıyorum.

Cmf şu an ne kadar o modeli 4-5 ay önce 9500 TL’ye kampanyada aldık dünyanın en iyi fiyat performans telefonu

nothing phone 1 piyasada olsaydı onu almanı önerirdim cmf güzel ama nfc şart gibi

nothing phone 1 piyasada olsaydı onu almanı önerirdim cmf güzel ama nfc şart gibi
Hocam cmf söyledim yaşım 18alti olduğu için NFC ye pek ihtiyacım yok e devlet yada bankam yok
Post automatically merged:

Cmf söyledim hepinize teşekkürler arkadaşlar

Nfc şu an ihtiyaç olmayabilir ama ileride belki lazım olacak. Ayrıca Samsung'un birçok yazılım ve arayüz avantajı var.

A36, paran yetmezse A26.

Hocam cmf söyledim yaşım 18alti olduğu için NFC ye pek ihtiyacım yok e devlet yada bankam yok

Buyuyunce kimlik karti icin bile Nfc gerekiyor.

Hayırlı olsun yazılımsal olarak çok iyi bir telefon fakat Nothing biraz basic modellere Phone 1-2 falan hep üvey evlat muamelesi yapmaya başladı umarım üzmez.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,132
Üyeler
191,035
Son üye
Tiscard
Geri