A36 5G Alman Daha Mantıklı Olur .Arkadaşlar 18 yaş altı olduğum için NFC ile işim yok sizce alınır mı? Benim tereddütüm servis ve yedek parça nasıldir sizce alınır mı?
Neden peki hocam 4 yıl götürür mü a36A36 5G Alman Daha Mantıklı Olur
samsung A35 128gb 120Hz 5000 mAh 50 MP Servis parça her tarafta parcasını bulabilirsin bunu öneririmArkadaşlar 18 yaş altı olduğum için NFC ile işim yok sizce alınır mı? Benim tereddütüm servis ve yedek parça nasıldir sizce alınır mı?
A35in en ucuzu 20k hocam A56 alırım o parayasamsung A35 128gb 120Hz 5000 mAh 50 MP Servis parça her tarafta parcasını bulabilirsin bunu öneririm
Nothingin basic modellerini çok tavsiye etmem biraz üvey evlat muamelesi görüyorlar onun için bu bütçeye Samsung tarafını değerlendirmen daha mantıklı olacaktır ben Phone 3 modelini kullanıyorum.Arkadaşlar 18 yaş altı olduğum için NFC ile işim yok sizce alınır mı? Benim tereddütüm servis ve yedek parça nasıldir sizce alınır mı?
o o kadar oldumu ya o zaman sana samsung galaxy a 17 128 gb öneririm veya xiaomi redmi note 14A35in en ucuzu 20k hocam A56 alırım o paraya
Hocam cmf söyledim yaşım 18alti olduğu için NFC ye pek ihtiyacım yok e devlet yada bankam yoknothing phone 1 piyasada olsaydı onu almanı önerirdim cmf güzel ama nfc şart gibi
Buyuyunce kimlik karti icin bile Nfc gerekiyor.Hocam cmf söyledim yaşım 18alti olduğu için NFC ye pek ihtiyacım yok e devlet yada bankam yok
Post automatically merged:
Cmf söyledim hepinize teşekkürler arkadaşlar
Hayırlı olsun yazılımsal olarak çok iyi bir telefon fakat Nothing biraz basic modellere Phone 1-2 falan hep üvey evlat muamelesi yapmaya başladı umarım üzmez.Hocam cmf söyledim yaşım 18alti olduğu için NFC ye pek ihtiyacım yok e devlet yada bankam yok
Post automatically merged:
Cmf söyledim hepinize teşekkürler arkadaşlar