Neler Yeni

Çocuklar neden ülkeyi terk etmek istemesinin suçu kimin ?

Akın Taşkan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Sürekli konuşuyorum desem yalan olur.
Ama işe ilk girdiğinde 6500$ + vergi alıyordu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yaklaşık 1.5 sene önce şu an ne kadar alıyor bilmiyorum
3 kişi başarmış diye milyonlarca kişi başaracak değil ya. Benim söylemlerim genele karşı.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
yanlış doğrusu gençleri anlamayan , milletvekilliğini kolay par olarak gören genelde orada uyuyan veya kavga eden , kısacana siyaseti sırf para uğruna yapıp gençleri umursamayan politikacılarımız yüzünden

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
3 kişi başarmış diye milyonlarca kişi başaracak değil ya. Benim söylemlerim genele karşı.
Böyle çok insan var.
Yani yurtdışında yaşamak için ille de müthiş yerlerde okumak müthiş bir geçmişe sahip olmak gerekmiyor.
Tabi kariyerin güzel olursa yurtdışında hayatın daha da güzel olur orası ayrı.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Bu arada tamamen yalan arkadaşlar.
Rezalet bir eğitim geçmişiniz yoksa gayette güzel yaşanıyor yurtdışında.
Ayrıca tr deki haksızlığı adaletsizliği gören insanlar da temelli yaşamak isteyebilir yurtdışında gayet normal(ki ben de isterim temelli yaşamak)
peki eğitim zor oluyor mu türkiye şartlarında ailesi orta durumu olan ve ilkokul ortaokul ve lise puanları iyi olan ve üni okumak isteyen birisi için

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
peki eğitim zor oluyor mu türkiye şartlarında ailesi orta durumu olan ve ilkokul ortaokul ve lise puanları iyi olan ve üni okumak isteyen birisi için
Eğer yurtdışına gittiğin zaman hem okuyup hem çalışmazsan orta gelirli bir ailenin karşılaması imkansız.
Eğer ki orada hem okuyp hem çalışırm dersen aslında daha mantıklı.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Eğer yurtdışına gittiğin zaman hem okuyup hem çalışmazsan orta gelirli bir ailenin karşılaması imkansız.
Eğer ki orada hem okuyp hem çalışırm dersen aslında daha mantıklı.
eğer gelecek kurtulucak ise çalışırım . bu arada hayalleri dğeiştirdim aga artık avustralya istiyorum güzel memleket ha

Top Bottom