Neler Yeni

Çocuklar neden ülkeyi terk etmek istemesinin suçu kimin ?

Akın Taşkan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Herkes nasıl ilk 10000e gircek.herkes ful çekcek mi sanıyorsun hayır ayrıca herkes çok başarılı olursa artık patronlar daha çok başarı ister orda senle aynı bilgiye sahip kişi 3000e çalışıyor vs der
O benim sorunum değil. Kıracak dizini çalışacak dersine yoksa ~3.000tl'ye çalışır.
ayrıca herkes çok başarılı olursa artık patronlar daha çok başarı ister orda senle aynı bilgiye sahip kişi 3000e çalışıyor vs der
Ne alaka ilk 10.000'e giren adam 3000'e nerede çalışıyormuş?
ama şimdi oyle degil işte git bi tane universiteye parayi ver sana istedigin belgeyi diplomayi versinler
Paran var mı varsa git al diplomanı, yoksa dersine çalışarak da alabilirsin.
Komiksin okula girmek bile artık torpil işi olmuşken torpil yok demek şakadır
Torpili engelleyemezsin. Duruma göre hareket etmezsen de ortalıkta kalan sen olursun.

Eren Eser

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Eren Eser
Torpili kabul etmek gericiliktir torpilin arrık bu ülkeden gitmesi lazım insanların emekleri boşa gidiyor

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
Ne öğrenmesini beklersin demişsin öğrenmek öğrencinin işidir
Bir madde de bende
"Ülkemizde karşısındaki hakkında bilgi sahibi olmadan etiket yapıştıran insanlar çoğunlukta."
Dediğim gibi tamamen okuyuşunun saçmalığıyla alakası var, öğrencinin sadece sınava çalışırken bir şey öğrenemeyeceğini, sistemin kötü olduğundan bahsettim sen ise cımbızlama yapıp istediğin gibi anlamışsın...

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Yurtdışına gitmek isteyen herkes zannediyor ki o ülkeler kollarını açmış bekliyor
:p
Buradan eğitimsiz/bilgisiz/vasıfsız olarak giderse 2. sınıf vatandaş olacaklar haberleri yok. Her yurtdışına gitmek isteyen kişinin de süper zeka olmadığına göre sadece kendi ayaklarına sıkacaklardır.

Devamlı ben yurtdışına gideceğim, burada yaşanmaz diyen kişiler GENELDE okumayan, haylaz ve çalışkan olmayan tiplerdir. Muhtemelen de değil yurtdışına gitmek, yaşadıkları şehrin dışına bile çıkamayacaklardır. :p
Okuyan, haylaz ve tembel olmayan değerli kişiler isterse pek ala yurtdışına da gider, gittikleri yerlerde de beklediği hayata kavuşur.

Benim fikrim:
Türkiye'de iyi bir okul okuyup güzel bir gelirin ve saygınlığın olduktan sonra -turistik, sağlık veya eğitim hariç- neden temelli gitmek istenir ki?
Bu arada tamamen yalan arkadaşlar.
Rezalet bir eğitim geçmişiniz yoksa gayette güzel yaşanıyor yurtdışında.
Ayrıca tr deki haksızlığı adaletsizliği gören insanlar da temelli yaşamak isteyebilir yurtdışında gayet normal(ki ben de isterim temelli yaşamak)

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,465
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Yurtdışına gitmek isteyen herkes zannediyor ki o ülkeler kollarını açmış bekliyor
Buradan eğitimsiz/bilgisiz/vasıfsız olarak giderse 2. sınıf vatandaş olacaklar haberleri yok. Her yurtdışına gitmek isteyen kişinin de süper zeka olmadığına göre sadece kendi ayaklarına sıkacaklardır.

Devamlı ben yurtdışına gideceğim, burada yaşanmaz diyen kişiler GENELDE okumayan, haylaz ve çalışkan olmayan tiplerdir. Muhtemelen de değil yurtdışına gitmek, yaşadıkları şehrin dışına bile çıkamayacaklardır. :p
Okuyan, haylaz ve tembel olmayan değerli kişiler isterse pek ala yurtdışına da gider, gittikleri yerlerde de beklediği hayata kavuşur.

Benim fikrim:
Türkiye'de iyi bir okul okuyup güzel bir gelirin ve saygınlığın olduktan sonra -turistik, sağlık veya eğitim hariç- neden temelli gitmek istenir ki?
Yüzde yüz katılıyorum.

Chrollo04

80+ Bronze

Benim fikrim:
yurtdışına gitmek için süper zeka olmaya gerek yok düzgün bir bölüm okuduysan, gideceğin ülkenin kriterlerine uyuyorsan ve gideceğin ülkenin işgücüne ihtiyacı varsa çok rahat girersin bu kadar abartmaya gerek yok orda da insanlar yaşıyo burda da

Dolar Bey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,218
İsim
Mehmet Alp Uzun
İlgilendiği Kategoriler
Dizüstü Bilgisayar
Discord
Dolar#9411
Diğer ülkelerdeki yaşıtların şuanda başka ülkelerde geziyor eve gelince p mükemmel bilgisayarında oyun oynayacak akşam yemeği gelince haftasonları et yiyorlar (birçoğu)

Bu dediğim Almanya'daki kuzenimin hayatı bu CS:GO oynarken o ping var internete fazla para ödemiyorlarmış.

Sen hala çok çalışıp asgari ücretlemi geçinmek isterdin (çalışırsan daha yüksek maaş alabilirsin tabii ki) yoksa anlattığım kişinin hayatımı ?
Ve ordaaki maaşlarla bizim ülkemizin maaşlarının birimine göre daha az (asgari ücret olarak).

Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Alperen Gül
Artık şu kafadan çıkmalısınız zeki de olsanın ***** da olsanız başka bir ülkeye gidebilirsiniz ayrıca zekanın pek faydası yok sadece ne kadar çalışırsanız okadar hakkınızı alırsınız çok güzel paralar kazanabilirsiniz yurtdışında.

Swords

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,238
İsim
Berat Yapıcı
Diğer ülkelerdeki yaşıtların şuanda başka ülkelerde geziyor eve gelince p mükemmel bilgisayarında oyun oynayacak akşam yemeği gelince haftasonları et yiyorlar (birçoğu)

Bu dediğim Almanya'daki kuzenimin hayatı bu CS:GO oynarken o ping var internete fazla para ödemiyorlarmış.

Sen hala çok çalışıp asgari ücretlemi geçinmek isterdin (çalışırsan daha yüksek maaş alabilirsin tabii ki) yoksa anlattığım kişinin hayatımı ?
Ve ordaaki maaşlarla bizim ülkemizin maaşlarının birimine göre daha az (asgari ücret olarak).
Keşke o kişinin hayatına sahip olsaydım.

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3

Benim fikrim:
Türkiye de okuyup güzel gelir ve iş kazanmak için milletvekili akraban olması lazım.

Top Bottom