Neler Yeni

Çocuklar neden ülkeyi terk etmek istemesinin suçu kimin ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
bir arkadaşa göre 2023 te süper güç olcakmışız Lozan anlaşmasında çok ağır şartlar varmış dayıları çok izlemiş herhalde
2023 te seçim var ondandır
Mesaj otomatik birleştirildi:

Öyle ha diyince de gidilmez kafasına esen de gidemez iyi çalışmak lazım vasıfsız birini neden alsınlar ülkeye?

Jaja50

80+ Silver
Ülkeden defolup gitmek yerine, "bu ülke neden böyle oldu, nasıl düzeltebiliriz" diye düşünmeniz lazım. Yok öyle doğduğun büyüdüğün vatanı bir çırpıda ekonomik sebeplerden satmak. @Akın Taşkan'ın da dediği gibi oralar size kollarını açmıyor.

Ariseks

80+ Gold
Ülkeden defolup gitmek yerine, "bu ülke neden böyle oldu, nasıl düzeltebiliriz" diye düşünmeniz lazım. Yok öyle doğduğun büyüdüğün vatanı bir çırpıda ekonomik sebeplerden satmak. @Akın Taşkan'ın da dediği gibi oralar size kollarını açmıyor.
Dostum zaten gitmeye imkanı olanlar Zeki çalışkan insanlar zaten hiçbir ülke kollarını açmıyor Zeki insanlar oralara gidicek

Eren Eser

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Eren Eser
Canlı dersteydik 6. sınıfım ben bu arada başka bir ülkeye gitmekten konu açıldı. Bir arkadaş Ben giderim hocam kalmam bu ülkede dedi. bende bu ülkeyi terk etmek istiyorum bu kimin suçu çocukların ülkeyi terk etmek istemesi kimin suçu ?
💡💡💡 Yüzünden

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
bir arkadaşa göre 2023 te süper güç olcakmışız Lozan anlaşmasında çok ağır şartlar varmış dayıları çok izlemiş herhalde
2023te zaten lozan kalkcak denen biriyle muhabbetimi keserim çok ağır şartlar var diyelim diyelim hadi var 2023te kalkcağı nerde yazıyor antlaşmada 100 yıllık yazmıyor

Eren Eser

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Eren Eser
Neden? Okul okumak için herhangi bir torpil gerekmiyor. Aziz Sancar Mardin'in bilinmez bir ilçesinden(Savur) 8. çocuklu bir ailenin 7. çocuğu olarak dünyaya gelmiş. Şu anki konumuna torpille mi geldi?
Komiksin okula girmek bile artık torpil işi olmuşken torpil yok demek şakadır

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
Neden? Okul okumak için herhangi bir torpil gerekmiyor. Aziz Sancar Mardin'in bilinmez bir ilçesinden(Savur) 8. çocuklu bir ailenin 7. çocuğu olarak dünyaya gelmiş. Şu anki konumuna torpille mi geldi?
Ayrıca milyonlardan 1 kişiyi örnek gösterip o yaptı yapması kolay demek para köpeklerinin işidir kendilerine bağlarlar ve ...

Niteliksiz üniversiteden mezun olarak iş bulamazsın.

İlk 10.000'de işsiz kalma oranı daha düşüktür.
Herkes nasıl ilk 10000e gircek.herkes ful çekcek mi sanıyorsun hayır ayrıca herkes çok başarılı olursa artık patronlar daha çok başarı ister orda senle aynı bilgiye sahip kişi 3000e çalışıyor vs der

Türkiye yönetimleri çoğunlukla büyük hatalar yaptı, yapmış ve yapıyor da sadece şu anki dönem değil, bundan öncekiler ve ondan öncekiler de bu tarz sonuçlar doğuracak şeylere sebep olmuş. Bununla birlikte çoğu ülke politikasında dış bir ülkeyiz, bulunduğumuz konum güzel olabilir ama etrafımdaki ülkelerin bu şekilde olmadığı aşikar, yıllardır çözümlenemeyen; saçma yollara gidilen terör var, ekonomik olarak oldukça düşüğüz, bunun sebebi yine işinin piri olmayan kişilerin önemli pozisyonlara gelmesi veya işini bilenler bile gelse elleri kolları bağlı olması. Ülkedeki ayrışma, örneğin burada en ufak siyaset konusu olsun, hemen hepiniz kutuplaşırsınız; yani boş yapmayın, yönetimlerde büyük hata olsa bile halkın da sütten çıkmış ak kaşık olduğu söylenemez. Torpil ve hak etmeyen kişilerin hak eden kişilerin önüne geçmesi (her konuda) bizi geriye götürüyor, içimizde oluşan amacından sapmış cemaatler ve bunların hala tam olarak engellenememesi, yine halkımızın her duyduğuna inanması; düşünebiliyor musun, itin biri: "evliliğiniz kurtaracağım" iddiasıyla cinsel tacizde bulunuyor açık açık ve insanlar bu herife hoca diyip inanıyor, bunun da sebebi aynı, çünkü bilmiyorlar, daha inandıkları dini bile bilmiyorlar, araştırmıyorlar vs. Eğitim sisteminin kötü olduğu aşikar, çocuklar (özellikle lise çağında fark edilir) dersi; "sınavı geçebilmek için" çalışmaya başlıyorlar, amacı bu olan bir kişi ne kadar öğrenebilir tartışılır. Bir çok suçun cezası yetersiz... Uzar da gider, bir de anlamayan herke siyaset yapmaya çalışıyor, muhtemelen fark etmeden siz de yapıyorsunuz; yapmayın, dışarıdan komik gözüküyor. Bu tarz sebepler insanların aslında potansiyel olarak belki en güzel ülkelerden biri olan Türkiye'mizi düşürüyor, o yüzden gidenleri suçlayamıyorum, kalanları da suçlayamıyorum... Çok çıkmaz bir sokak.
Sence öğrencilerin sınav8 gecmek için calışması öğrencinin suçu mu ben doktor olcam sayısal seçtim ve trigonometri çalışıyorum evet zaten isnan vücudunun merkezini vs ileri matematikle hesaplayıp tedavi etmem gerekiyor ya

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
Ayrıca milyonlardan 1 kişiyi örnek gösterip o yaptı yapması kolay demek para köpeklerinin işidir kendilerine bağlarlar ve ...

Herkes nasıl ilk 10000e gircek.herkes ful çekcek mi sanıyorsun hayır ayrıca herkes çok başarılı olursa artık patronlar daha çok başarı ister orda senle aynı bilgiye sahip kişi 3000e çalışıyor vs der

Sence öğrencilerin sınav8 gecmek için calışması öğrencinin suçu mu ben doktor olcam sayısal seçtim ve trigonometri çalışıyorum evet zaten isnan vücudunun merkezini vs ileri matematikle hesaplayıp tedavi etmem gerekiyor ya
Ben öğrencinin suçu mu demişim orada, bir madde daha ekleyelim: "okumuyor ve okuduğunu da anlamıyor insanımız".

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
Şimdi sen birine bir televizyon veriyorsun akraban değil kan bağın bile yok ama türk ve müslüman ve tamir ücreti 1 milyon Tl örnek olarak sen bedavaya tamir eder miydin?
Tabii ki de hayır bozanlar yapsın kimse genç nesilden ülkesini kurtarmasını isteyemez onların hatası değil bugün ideal bir dünya ülkesi zaten çok iyi yaşamlar veriyor onlar neden düzeltmekle uğraşsınki çalışır öğrenir göç eder hangisi daha kolay

Ben öğrencinin suçu mu demişim orada, bir madde daha ekleyelim: "okumuyor ve okuduğunu da anlamıyor insanımız".
Ne öğrenmesini beklersin demişsin öğrenmek öğrencinin işidir
Bir madde de bende
"Ülkemizde karşısındaki hakkında bilgi sahibi olmadan etiket yapıştıran insanlar çoğunlukta."

Jaja50

80+ Silver
Şimdi sen birine bir televizyon veriyorsun akraban değil kan bağın bile yok ama türk ve müslüman ve tamir ücreti 1 milyon TL örnek olarak sen bedavaya tamir eder miydin?
Tabii ki de hayır bozanlar yapsın kimse genç nesilden ülkesini kurtarmasını isteyemez onların hatası değil bugün ideal bir dünya ülkesi zaten çok iyi yaşamlar veriyor onlar neden düzeltmekle uğraşsınki çalışır öğrenir göç eder hangisi daha kolay

Ne öğrenmesini beklersin demişsin öğrenmek öğrencinin işidir
Bir madde de bende
"Ülkemizde karşısındaki hakkında bilgi sahibi olmadan etiket yapıştıran insanlar çoğunlukta."
Ne anlatıyosun hocam?

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Canlı dersteydik 6. sınıfım ben bu arada başka bir ülkeye gitmekten konu açıldı. Bir arkadaş Ben giderim hocam kalmam bu ülkede dedi. bende bu ülkeyi terk etmek istiyorum bu kimin suçu çocukların ülkeyi terk etmek istemesi kimin suçu ?
Kim yönetiyorsa onun suçu

dost ayran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
babamrb
ama şimdi oyle degil işte git bi tane universiteye parayi ver sana istedigin belgeyi diplomayi versinler

Top Bottom