Neler Yeni

Yardım cod warzone bluetooth kulaklık çalışmıyor

Chan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,693
İsim
Can Öztürk
haylou t15 kullanıyorum cod warzone oynarken ses gelmiyor yardım edin (oyunda ses ayarı yapmadım)

En İyi Cevap
Kulaklığı bilgisayara bağla. Başlata ses ayarları yazıp gir. Sağda ses kontrol paneli var, ona gir. Çıkan ekranda hands-free yazana sağ tıklayıp devre dışı bırak. Yukarıda kayıt kısmı var oraya gir aynısını yap. Warzone' da çalışır mı emin değilim fakat başka oyunlarda çalışmıştı benim için.

Yavuz241

80+ Bronze
haylou t15 kullanıyorum cod warzone oynarken ses gelmiyor yardım edin (oyunda ses ayarı yapmadım)
Oyun ayarlarından neden yapmadınız? Çözüm genellikle oradadır zaten.

Leivanes

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Lei Vanes
Kulaklığı bilgisayara bağla. Başlata ses ayarları yazıp gir. Sağda ses kontrol paneli var, ona gir. Çıkan ekranda hands-free yazana sağ tıklayıp devre dışı bırak. Yukarıda kayıt kısmı var oraya gir aynısını yap. Warzone' da çalışır mı emin değilim fakat başka oyunlarda çalışmıştı benim için.

• Beğen
Reaksiyonlar: Chan
En İyi Cevap

Chan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,693
İsim
Can Öztürk
işe yaradı teşekkürler

Top Bottom