Çok ağrıma gidiyor ya

La sen derslerine çalış ne yapcan güzel kızmi yok sana

Aşk değil işte gönül eğlemdirme bana kalırsa. O yaşta birinin 1 hafta önce gördüğü birine aşık olması maximum gönül eğlendirme falandır
Bence birine direkt aşık olunmaz. Önce hoşlanırsınız sonra zamanla aşık olursunuz. Aşk ile hoşlantı aynı şey değil bence. Bu durumda aşk faslı 1 haftada olacak iş değil diye düşünüyorum. Ama ilk bakışta aşk dedikleri bir şey de var.

Bence birine direkt aşık olunmaz. Önce hoşlanırsınız sonra zamanla aşık olursunuz. Aşk ile hoşlantı aynı şey değil bence. Bu durumda aşk faslı 1 haftada olacak iş değil diye düşünüyorum. Ama ilk bakışta aşk dedikleri bir şey de var.
İlk bakışta aşk bilemiyorum çok garip geliyor bana. Acaba nasıl bişey yani hiç konuşmadıgın birine aşık olmak falan😃

Bu forumda kaç tane abuzer kömürcü var?Dostum Ali Koç bile motive etmeye çalışıyor seni

İlk bakışta aşk bilemiyorum çok garip geliyor bana. Acaba nasıl bişey yani hiç konuşmadıgın birine aşık olmak falan😃
Dışarıdan garip gelir yaşamak gerekir. Tam olarak ilk bakışta aşk değil ama bende yaşadım sayılır. Ama dediğim gibi benimki de ufak hoşlantılarla başlamıştı sonra tutuldum.

Dışarıdan garip gelir yaşamak gerekir. Tam olarak ilk bakışta aşk değil ama bende yaşadım sayılır. Ama dediğim gibi benimki de ufak hoşlantılarla başlamıştı sonra tutuldum.
eğerki bana baksaydı cok guzel olabilir di de benim anlamadıgım konu diğerki tüm insanlara bakıyorda bana nasıl bakmıyor yani engelli falan da değilim anlayamadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

daha dogrusu ilgilenmiyor

merhaba liseye yeni başladım 9. sınıfım yani sınıfımızda aşırı güzel bir kız vardı çok tatlıydı falan neyse tüm herkezle çok samimi oldu ama benle hiç konusmuyor bir yanlısım varmıs gibi sanki bilmiyorum bide diğerki kişiler bağıra bağıra espiri yapıyor o yüzdenmi öyle onlarla samimi oldu acaba ama benim öyle huyum yok yani ben öyle bağırmam neyse işte yani herkezle çok iyi olup benle hiç konusmaması cok ağrıma gitti
Cok takılma yüz verme o peşinden gelir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,400
Üyeler
184,620
Son üye
luciferina
Geri