patlayacak zaten ondan eminim de onun tipi böyle tam hayalimdiki tiptiSana kız mı yok kızı patlatırlar
bazıları kişiliğiyle kendini yansıtır daha fazla ilgi verme geç kafanada takma . Zamanı gelir senden yardım ister sen o zaman istersen büyüklük edip yardımcı olursun veya aynı tavrı takınırsın ama elbet öyle bir gün gelirmerhaba liseye yeni başladım 9. sınıfım yani sınıfımızda aşırı güzel bir kız vardı çok tatlıydı falan neyse tüm herkezle çok samimi oldu ama benle hiç konusmuyor bir yanlısım varmıs gibi sanki bilmiyorum bide diğerki kişiler bağıra bağıra espiri yapıyor o yüzdenmi öyle onlarla samimi oldu acaba ama benim öyle huyum yok yani ben öyle bağırmam neyse işte yani herkezle çok iyi olup benle hiç konusmaması cok ağrıma gitti
dün 10 tl si olan varmı dedi su alacakmış ben gidip verdim bu gün getirdi ama önüme attı parayı insan elime verirbazıları kişiliğiyle kendini yansıtır daha fazla ilgi verme geç kafanada takma . Zamanı gelir senden yardım ister sen o zaman istersen büyüklük edip yardımcı olursun veya aynı tavrı takınırsın ama elbet öyle bir gün gelir
dostum bir şey söylemeden attıysa ayıp onun olmadı sende tavrını koyarsın ancak bir boş için kafanı takmana değmezdün 10 tl si olan varmı dedi su alacakmış ben gidip verdim bu gün getirdi ama önüme attı parayı insan elime verir
4 sene sonra yüzünü bile görmiceğin biri için fazla takma hocam. Hatta 2 say. 11 sınav düşüncesi ile yarım geçer. Bu senede yarı say hemen biter. 1 sene orda gitti 1 senede 12 de dersten kafanı kaldıramazsın 2 sene. Bir daha yüzünü bile görmezsin. Ha diyelim ilerde bir şeyler oldu o bile çöp olabilir ilerde. Şimdiden takma öyle şeyleri hocam.merhaba liseye yeni başladım 9. sınıfım yani sınıfımızda aşırı güzel bir kız vardı çok tatlıydı falan neyse tüm herkezle çok samimi oldu ama benle hiç konusmuyor bir yanlısım varmıs gibi sanki bilmiyorum bide diğerki kişiler bağıra bağıra espiri yapıyor o yüzdenmi öyle onlarla samimi oldu acaba ama benim öyle huyum yok yani ben öyle bağırmam neyse işte yani herkezle çok iyi olup benle hiç konusmaması cok ağrıma gitti
agalar da onla takılıyor oda agalarla takılıyor zaten bi benle takılmıyor o böyle ben bişey sorsam yüzü düşüyor1 haftaya normale dönersin agalarla tenefüste gezmece yapın
Herkes herkesi sevecek diye bir şey yok kız senden haz etmemiştir zorlamaya gerek yok.agalar da onla takılıyor oda agalarla takılıyor zaten bi benle takılmıyor o böyle ben bişey sorsam yüzü düşüyor
çok erkekle dolaşan kızdan hayır gelmez zaten başka agalar bulun o agalarda sizi bir kıza satıyorsa onlardanda hayır gelmezagalar da onla takılıyor oda agalarla takılıyor zaten bi benle takılmıyor o böyle ben bişey sorsam yüzü düşüyor