Cok fazla sivilcem var ya

Lolcü Buse

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
343
Resimlerde gördüğünüz üzere baya sivilce var yanaklarda çok fazla ve kasiniyorlar cildiyeler kapalı bundan önce gitmistik ilaç verdi hiç bir işe yaramadı 5-6 ay kullanım oysaki şuanda 9. Sinifim tavsiye ettiğiniz bir maske veya ilaç var mı veya fikir ?

Ekler

• IMG-20210218-WA0012~3.jpg
    IMG-20210218-WA0012~3.jpg
    34.9 KB · Hit: 206
  • IMG-20210218-WA0011~4.jpg
    IMG-20210218-WA0011~4.jpg
    31.9 KB · Hit: 277
Valla şimdi ister inanın ister inanmayın benim yüzümde sivilce doluydu hacı şakir diye sabun var yüzümü onla yıkayınca sivilceleri kuruttu 1 ay içinde ise hepsi geçti.

Valla şimdi ister inanın ister inanmayın benim yüzümde sivilce doluydu hacı şakir diye sabun var yüzümü onla yıkayınca sivilceleri kuruttu 1 ay içinde ise hepsi geçti.
Benimkiler geçer mi ki hacisakir ile

Karaciğeri etkileyen sivilce ilaçları var diye biliyorum. En iyisi doktora danışın. Tedaviler her ciltte ve bünyede aynı etkiyi bırakmıyor.

Gergin olursanız bunlar artacaktır. Oriflame'nin Pure Skin Sos Gel'ini kullanıyorum, güzellik sırrım her yerde paylaşmam. (!)

sivilceler ergenliğin en büyük sorunudur bende hiç fazla çıkmamıştı hala da çıkmıyor zamanla geçer sorun etme :) fazla karbondioksit alırsan kilo alırsan vücut fazla yağı sivilce olarak gösterir ve vucüuttan çıkarır binevi

İnandırmaya gerek yok hocam işe yarıyor.Ben şahsen öyle kurtuldum.

Doktora danışın, o sabunlar daha da kötü yapabilir. Doktora , verdiği ilacın işe yaramadığını söyle . Sana diyet planıyla beraber ilaç yazar belki.
Doktor tavsiyesi dışında sabun mabun kullanmayın .

Hacı Şakir Sabunları buyrun gel abla okutulmuş bunlar !

Doktora danışın, o sabunlar daha da kötü yapabilir. Doktora , verdiği ilacın işe yaramadığını söyle . Sana diyet planıyla beraber ilaç yazar belki.
Doktor tavsiyesi dışında sabun mabun kullanmayın .
Öyle ama cildiyeler kapalı sira alamiyorum bir yerden birde bisiklet sürerken , ev supururken , giyinirken çok fazla kasiniyor

Geri