Neler Yeni

Çok oynamak isteyip de oyun fiyatları yüzünden oynayamadığınız oyunlar neler?

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
amoras tultita
Ülkemizdeki oyun fiyatları sebebiyle oynayamadığınız, keşke ucuz olsa dediğiniz oyunlar neler? Ben, sistemim yetmesine rağmen Call of Duty serisinin yeni oyunlarını ve RDR'yi fiyatları yüzünden oynayamıyorum. Korsana da bulaşmak istemiyorum.

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Ülkemizdeki oyun fiyatları sebebiyle oynayamadığınız, keşke ucuz olsa dediğiniz oyunlar neler? Ben, sistemim yetmesine rağmen Call of Duty serisinin yeni oyunlarını ve RDR'yi fiyatları yüzünden oynayamıyorum. Korsana da bulaşmak istemiyorum.
Henüz oynayamadığım bir oyun yok ;) bir tek RE VİLLAGE var oda daha kırılmadı :/

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,286
İsim
........
Oyun fiyatları değilde sistem gereksinimleri yüzünden çoğu oyunu oynayamiom. Gta 5 çıkalı yıllar olmuş ben hayla 1dk bile oynayamadım

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3

slmbnemıstık

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,199
İsim
kedü
İlgilendiği Kategoriler
Motosiklet 🏍️
rdr2 mafia1

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
amoras tultita
virüsden çekiniyorsan sağlam sitelerim var diğer sebeplerden ise öyle onları taksaydım oynadığım oyunların %95'i oynuyamazdım.
virüs haricinde de tonla sebep var ancak virüs de büyük bir etmen tabii ki. milyonlarca bilgisayarın hepsinden %1'er kullanım ile mining yapıldığını bir düşünsenize.

baid

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,391
İsim
berk
RDR2
Detroit Become Human
Metro Exodus
RE8 Village
Mount and Blade II bannerlord
Death Stranding
AC Vallhalla
CyberPunk 2077

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
virüs haricinde de tonla sebep var ancak virüs de büyük bir etmen tabii ki. milyonlarca bilgisayarın hepsinden %1'er kullanım ile mining yapıldığını bir düşünsenize.
önüne gelen yerden indirirsen her şey olur zaten durumlar ortada tek zevkim oyun oynamak oda dünya para crack olmasa kafayı yerim o kesin bazı kanserler gelicek hırsızlık ,yok öyle böyle diycek ama yapıcak bir şey yok onlarada laf anlatılmaz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
RDR2
Ghost of Tsushima
Assassin's Creed Odyssey, Origin ve Valhalla
Spider_Man
Death Stranding,
Immortals Fenyx Rising
Amma da oyun varmış ve Playstation 4 için bunlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Haklısınız. Horizon Zero Dawn'ı unutmuşum. Onu da çok merak ediyorum.
O çok pahalı değil sanırsam

Top Bottom