- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 18,293
Ohh baya fena olayYok hocam kapanmıyor.
Ohh baya fena olayYok hocam kapanmıyor.
O da kapansaydı tutunacak bir dalım olmazdı :dOhh baya fena olay
baya güzelmişRip & Tear dinle sinir,stres,depresyon,migren,romatizma hepsine iyi gelecektir.
dostum en azından ps4 var sende bende hiçbirşey yok intel celeronlu bir pc hapacak hiçnbirşeyim yokPlayStation 4 oynamadığım oyun kalmadı ki :f
Tabii ki şükretmek lazım ama ne yapalım bir yerden sonra o da sıkıyordostum en azından ps4 var sende bende hiçbirşey yok intel celeronlu bir PC hapacak hiçnbirşeyim yok![]()
15 yaşındayım ne yapsam sıkılıyorum hiç birşeyden zevk almıyorum evdeyken sıkılıyorum dışarıdayken sıkılıyorum dışarıda yapılan aktiviteler pek ilgimi çekmediği için fazla çıkmam ama evde de yapacak bir şey yok böyle bir çıkmaza girdim ne tavsiye edersiniz ?Pek film dizi izlemem kitap okumakta bir yere kadar idare ediyor uzaya merakım var film ve dizide önerebilirsiniz isterseniz![]()
Kaç kere izlediğimi sayamadım :ddbunu ızle![]()
prison break izle heyecandan duramazsın hiç sıkılmazsın dünyanın en iyi dizisi.15 yaşındayım ne yapsam sıkılıyorum hiç birşeyden zevk almıyorum evdeyken sıkılıyorum dışarıdayken sıkılıyorum dışarıda yapılan aktiviteler pek ilgimi çekmediği için fazla çıkmam ama evde de yapacak bir şey yok böyle bir çıkmaza girdim ne tavsiye edersiniz ?Pek film dizi izlemem kitap okumakta bir yere kadar idare ediyor uzaya merakım var film ve dizide önerebilirsiniz isterseniz![]()
Kanka sen gibi çok diyen oldu başladım diziye ama beni hiç sarmadı 6.bölümde bıraktım ben bilim kurgu severimprison break izle heyecandan duramazsın hiç sıkılmazsın dünyanın en iyi dizisi.
Hoca nerelisiniz kaykay falan yapabilirsiniz ya da vlog çekicrm diyip millete kaykay bindirebilrisniz15 yaşındayım ne yapsam sıkılıyorum hiç birşeyden zevk almıyorum evdeyken sıkılıyorum dışarıdayken sıkılıyorum dışarıda yapılan aktiviteler pek ilgimi çekmediği için fazla çıkmam ama evde de yapacak bir şey yok böyle bir çıkmaza girdim ne tavsiye edersiniz ?Pek film dizi izlemem kitap okumakta bir yere kadar idare ediyor uzaya merakım var film ve dizide önerebilirsiniz isterseniz![]()
kanka ilk bölümler sıkıcı ama gittikçe sarıyoKanka sen gibi çok diyen oldu başladım diziye ama beni hiç sarmadı 6.bölümde bıraktım ben bilim kurgu severim
Hocam bir süredir kaykay sürüyorum zaten dışarıda yaptığım nadir aktivitelerden diyebilirim ama dediğim gibi bir yerden sonda sıkıyor her şeyHoca nerelisiniz kaykay falan yapabilirsiniz ya da vlog çekicrm diyip millete kaykay bindirebilrisniz
(4 5 kişinin düşüşünü izledim böyle çok yiidi)
10 sene sürdün 5 yaşımda aldılat hala sürüyorumHocam uzun süredir kaykay sürüyorum zaten dışarıda yaptığım nadir aktivitelerden diyebilirim ama dediğim gibi bir yerden sonda sıkıyor her şey