- Reaksiyon skoru
- 7,551
Kanka gel foruma takılak beraber
Yeni işlere merak salın.Kanka maalesef küçücük bir ilçede yaşıyorum hiç bir şey yok burada
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Okullar kapandığından beri sürekli böyleyim demek ki yaşam sebebim okulmuş
O yaşlarda hep spor yapmaya çalıştım ama bir türlü beceremedim. Spor yapıp kendini iyi hissettiğin vücut formuna ulaşırsan her şeye rağmen mutlu olabiliyorsun. Ben de spora geri dönmeyi o kadar çok istiyorum ki... 22 yaşındayım ve üniversiteler kapalı olduğu için kendi işyerimizde çalışıyorum, o kadar sıkılıyorum ki... Kendime vakit ayıramıyorum resmen artık. Bu yaşlarda lütfen spor yap, mutlu olduğun şeylerle uğraş kardeşim.15 yaşındayım ne yapsam sıkılıyorum hiç birşeyden zevk almıyorum evdeyken sıkılıyorum dışarıdayken sıkılıyorum dışarıda yapılan aktiviteler pek ilgimi çekmediği için fazla çıkmam ama evde de yapacak bir şey yok böyle bir çıkmaza girdim ne tavsiye edersiniz ?Pek film dizi izlemem kitap okumakta bir yere kadar idare ediyor uzaya merakım var film ve dizide önerebilirsiniz isterseniz![]()
Reis günümün %20’si forumda geçiyor zaten :dKanka gel foruma takılak beraber
Eylülde PC toplayacağım yazılıma merakım var öğrenmeyi düşünüyorum.Yeni işlere merak salın.
Yazılım olabilir?
Basketbol oynuyorum ama dediğim gibi bir şeyi uzun süre yapınca bir yerden sonra sıkılıyorum artık hiç bir şey zevkli gelmiyorO yaşlarda hep spor yapmaya çalıştım ama bir türlü beceremedim. Spor yapıp kendini iyi hissettiğin vücut formuna ulaşırsan her şeye rağmen mutlu olabiliyorsun. Ben de spora geri dönmeyi o kadar çok istiyorum ki... 22 yaşındayım ve üniversiteler kapalı olduğu için kendi işyerimizde çalışıyorum, o kadar sıkılıyorum ki... Kendime vakit ayıramıyorum resmen artık. Bu yaşlarda lütfen spor yap, mutlu olduğun şeylerle uğraş kardeşim.
İzlemiştim daha önce güzel film gerçekten.Fury filmini izleyebilirsin güzel film.
Forum olmasa ne yaparım bilmiyorum zaten bileşenler hakkında her şeyi buradan öğrendim.Bende sıkılıyorum
en azından forumda takılıyorum
Netflix de izlemiyorum
Şu Coronanında bitmesini bekliyorum
Netflix kapaniyor yakinda?Bende sıkılıyorum
en azından forumda takılıyorum
Netflix de izlemiyorum
Şu Coronanında bitmesini bekliyorum
Yok hocam kapanmıyor.Netflix kapaniyor yakinda?
Galiba 1.8.2020
Öyle okudum