Çok Sıkılıyorum

Aga benimde sorunum ++ kodlama öğreneyim diyorum ama direkt büyük bir şey yapmak istiyorum vs oda olmuyor

Kanka maalesef küçücük bir ilçede yaşıyorum hiç bir şey yok burada
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Okullar kapandığından beri sürekli böyleyim demek ki yaşam sebebim okulmuş
Yeni işlere merak salın.
Yazılım olabilir?

15 yaşındayım ne yapsam sıkılıyorum hiç birşeyden zevk almıyorum evdeyken sıkılıyorum dışarıdayken sıkılıyorum dışarıda yapılan aktiviteler pek ilgimi çekmediği için fazla çıkmam ama evde de yapacak bir şey yok böyle bir çıkmaza girdim ne tavsiye edersiniz ?Pek film dizi izlemem kitap okumakta bir yere kadar idare ediyor uzaya merakım var film ve dizide önerebilirsiniz isterseniz :D
O yaşlarda hep spor yapmaya çalıştım ama bir türlü beceremedim. Spor yapıp kendini iyi hissettiğin vücut formuna ulaşırsan her şeye rağmen mutlu olabiliyorsun. Ben de spora geri dönmeyi o kadar çok istiyorum ki... 22 yaşındayım ve üniversiteler kapalı olduğu için kendi işyerimizde çalışıyorum, o kadar sıkılıyorum ki... Kendime vakit ayıramıyorum resmen artık. Bu yaşlarda lütfen spor yap, mutlu olduğun şeylerle uğraş kardeşim.

Kanka gel foruma takılak beraber
Reis günümün %20’si forumda geçiyor zaten :d

Yeni işlere merak salın.
Yazılım olabilir?
Eylülde PC toplayacağım yazılıma merakım var öğrenmeyi düşünüyorum.

O yaşlarda hep spor yapmaya çalıştım ama bir türlü beceremedim. Spor yapıp kendini iyi hissettiğin vücut formuna ulaşırsan her şeye rağmen mutlu olabiliyorsun. Ben de spora geri dönmeyi o kadar çok istiyorum ki... 22 yaşındayım ve üniversiteler kapalı olduğu için kendi işyerimizde çalışıyorum, o kadar sıkılıyorum ki... Kendime vakit ayıramıyorum resmen artık. Bu yaşlarda lütfen spor yap, mutlu olduğun şeylerle uğraş kardeşim.
Basketbol oynuyorum ama dediğim gibi bir şeyi uzun süre yapınca bir yerden sonra sıkılıyorum artık hiç bir şey zevkli gelmiyor

Fury filmini izleyebilirsin güzel film.

4 te kalkıyorum oyun oynuyorum sonra ders yapıyorum 10 gibi bitiyor arkadaşlarımla dışarı çıkıyorum 11-12 gibi eve geliyorum 4-5 saat abimle takılıyorum film pes falan atıyoruz sonra dışarı çıkıp dolaşıyoruz sabah sigara vb. Eve gelmiş yatıyorum şuan fındıklıkta can çekişiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,169
Üyeler
186,854
Son üye
apeiron1903
Geri