Neler Yeni

Çok Ucuza Çok İyi İşlemci Soğutucu Buldum

erencavdarr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
635
İsim
Eren Çavdar
Coolmoon Ufo X? bide 4k eco sistem yapacak mısın? ona göre bekleyelim reis

erencavdarr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
635
İsim
Eren Çavdar

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,284
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,531
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
bakalım 3600 işlemci alacaz soğutucu arıyordum güzel ise t6 ultra devri kapanır :D

Excator23cm

80+ Gold
bende wraith max var ryzen5 1600ü soğutamıyor

T.P.G.

80+ Titanium
@JATDAV burası DA. F/P olduktan sonra marka önemli değil. Technopatta marka önemli bende 1.5 2 senedir ordaydım ortamı biliyorum. Rampage gibi markalara ön yargı var haklı olarak. Ama bazı ürünleri alınabilir dostum bunu unutma. Alış yani :).

JATDAV

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,476
İsim
Jatdav
Instagram
Jatdav#7081
Steam
https://steamcommunity.com/id/bfjatdav/
@JATDAV burası DA. F/P olduktan sonra marka önemli değil. Technopatta marka önemli bende 1.5 2 senedir ordaydım ortamı biliyorum. Rampage gibi markalara ön yargı var haklı olarak. Ama bazı ürünleri alınabilir dostum bunu unutma. Alış yani :).
Bazı ürünlerini kullandıktan sonra kendimde de ön yargı oluştu. Sırf güzel görünüyor diye çok kalitesiz işler yaptılar zamanında hala da yapıyorlar oy yüzden alışacağımı sanmıyorum, forum bana alışsın canım ne olacak :D Sevilmeyen adam olsam da üzgünüm bazı düşüncelerimi değiştiremem.

T.P.G.

80+ Titanium
Bazı ürünlerini kullandıktan sonra kendimde de ön yargı oluştu. Sırf güzel görünüyor diye çok kalitesiz işler yaptılar zamanında hala da yapıyorlar oy yüzden alışacağımı sanmıyorum, forum bana alışsın canım ne olacak :D Sevilmeyen adam olsam da üzgünüm bazı düşüncelerimi değiştiremem.
Bende değiştirmedim. Hâlâ önermiyorum ama Drop Plus ya da Fury X gibi ya da Alpha X alınabilir. Bunları araştır bende önermiyorum ama bunlar alınabilir. Mesela en sağlam dediğin marka bile bir ürününde hata yapabiliyor. Bu Rampage, JD ve GP markalarında daha mümkün sadece :D

JATDAV

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,476
İsim
Jatdav
Instagram
Jatdav#7081
Steam
https://steamcommunity.com/id/bfjatdav/
Bende değiştirmedim. Hâlâ önermiyorum ama Drop Plus ya da Fury X gibi ya da Alpha X alınabilir. Bunları araştır bende önermiyorum ama bunlar alınabilir. Mesela en sağlam dediğin marka bile bir ürününde hata yapabiliyor. Bu Rampage, JD ve GP markalarında daha mümkün sadece :D
Drop Plus nedense çok şaşırttı beni, gayet güzel olmuş kesin Asus'dan alınmış! Malzeme kalitesinden dolayı daha çok önermiyorum, Warlock aldım ilk günden itibaren yay sesiyle uğraşıyorum. O zamanlar küçüktüm iade etmekten korkuyordum :D

Barneystinson

80+ Silver
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,018,241
Üyeler
161,417