erencavdarr
80+ Bronze
Dahası
Coolmoon Ufo X? bide 4k eco sistem yapacak mısın? ona göre bekleyelim reis
t6 ultra vs sendeki?Arkadaşlar soğutucu bugün geldi ve testi yaptım sevinçten kuduruyorum fiyatına göre inanılmaz performanslı çıktı videosunu da hazırlıyorum
AM3 desteği var ise teorik olarak AM4' de destekliİşlemci Soğutucu ve İşlemci Fanı Fiyatları | En Ucuzu Akakçe
İşlemci Soğutucu ve İşlemci Fanı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Bu olabilir.
Edit: Bu olamaz, AM4 desteği yok.
Hayır geçen bir sipariş verdim 2 güne gelecek büyük ihtimalle odur.Sadece sana mı söyledi
Merakla bekliyorumArkadaşlar soğutucu bugün geldi ve testi yaptım sevinçten kuduruyorum fiyatına göre inanılmaz performanslı çıktı videosunu da hazırlıyorum
Bazı ürünlerini kullandıktan sonra kendimde de ön yargı oluştu. Sırf güzel görünüyor diye çok kalitesiz işler yaptılar zamanında hala da yapıyorlar oy yüzden alışacağımı sanmıyorum, forum bana alışsın canım ne olacak Sevilmeyen adam olsam da üzgünüm bazı düşüncelerimi değiştiremem.@JATDAV burası DA. F/P olduktan sonra marka önemli değil. Technopatta marka önemli bende 1.5 2 senedir ordaydım ortamı biliyorum. Rampage gibi markalara ön yargı var haklı olarak. Ama bazı ürünleri alınabilir dostum bunu unutma. Alış yani .
Bende değiştirmedim. Hâlâ önermiyorum ama Drop Plus ya da Fury X gibi ya da Alpha X alınabilir. Bunları araştır bende önermiyorum ama bunlar alınabilir. Mesela en sağlam dediğin marka bile bir ürününde hata yapabiliyor. Bu Rampage, JD ve GP markalarında daha mümkün sadeceBazı ürünlerini kullandıktan sonra kendimde de ön yargı oluştu. Sırf güzel görünüyor diye çok kalitesiz işler yaptılar zamanında hala da yapıyorlar oy yüzden alışacağımı sanmıyorum, forum bana alışsın canım ne olacak Sevilmeyen adam olsam da üzgünüm bazı düşüncelerimi değiştiremem.
Drop Plus nedense çok şaşırttı beni, gayet güzel olmuş kesin Asus'dan alınmış! Malzeme kalitesinden dolayı daha çok önermiyorum, Warlock aldım ilk günden itibaren yay sesiyle uğraşıyorum. O zamanlar küçüktüm iade etmekten korkuyordumBende değiştirmedim. Hâlâ önermiyorum ama Drop Plus ya da Fury X gibi ya da Alpha X alınabilir. Bunları araştır bende önermiyorum ama bunlar alınabilir. Mesela en sağlam dediğin marka bile bir ürününde hata yapabiliyor. Bu Rampage, JD ve GP markalarında daha mümkün sadece
Mekanın sahibine chat dedin banlandınızzPeki yeni çıkaracağın sistemde hediye olarak yanında 50-100 tane vermen yok mu chat?