Çok Zayıfım Cici Bebe Kilo Aldırır Mı?

Bende orada diyorum ki sağlıklı almak için spor ve pirinç sağlıksız ise abur cubur sen tam okumadan kızdın bana
Kral bak sen orda sadece kilo almak istiyorsan jelibon ye abur cubur ye yazmışsın. Üstü okudum ama zaten sen adama öneriyi vermişsin ye diyosun adama. Adam yatıp jelibon yemek varken neden spor yapayım der.

Kral bak sen orda sadece kilo almak istiyorsan jelibon ye abur cubur ye yazmışsın. Üstü okudum ama zaten sen adama öneriyi vermişsin ye diyosun adama. Adam yatıp jelibon yemek varken neden spor yapayım der.
Orası beni ilgilendirmiyor ki ben fikri veriyim istediğini yapar sen onu bunu bırak o zaman Bi dürüm ısmarla bana

Orası beni ilgilendirmiyor ki ben fikri veriyim istediğini yapar sen onu bunu bırak o zaman Bi dürüm ısmarla bana
Zaten ne kadar ilgisiz olduğun burdan belli. Adamın sağlığı bu mcdeki Steve değil.( komik değil bu arada)

Ben 16 yaşındayım ve çok zayıfım. 1 kglik paket alırsam kaç kilo alırım? Boy 180 kilo 50. Çok dalga geçiliyor. Cicibebe'den bir ayda 1 kg mi tüketeyim yoksa 4, 5 kg mi tüketirsme kilo alırım?
kanka milleti boşver sonra kilo aldıkça geri dönüşü zor olacak onu söyleyim kendine yazık etme bence

Dostum yukarıdakileri dinleme beni dinle. Günlük kalori ihtiyacından fazlasını alırsan kilo alırsın az alırsan kilo verirsin her şey bu kadar basit aslında. Öyle kilo aldıran veya verdiren ürün diye bir şey yok ve en önemlisi tartıda kaç kilo olduğumuz değil nasıl göründüğümüz. Spor yapmadan sadece kalori ihtiyacından fazlasını yiyip kilo alırsan sadece göbekli olacaksın vücudun yine çubuk gibi olacak ecnebice skinny fat. Spor yapıp kas kütleni artırman lazım. Bu da zamanla olacak bir şey. Yani sana tavsiye spora git, günlük kalori ihtiyacından fazlasını al. Umarım anlayabilmişimdir.
bilinçli, işi bilen, araştırıp yorum yapan, nadir kişilerden biri helal olsun :D

Ben 16 yaşındayım ve çok zayıfım. 1 kglik paket alırsam kaç kilo alırım? Boy 180 kilo 50. Çok dalga geçiliyor. Cicibebe'den bir ayda 1 kg mi tüketeyim yoksa 4, 5 kg mi tüketirsme kilo alırım?
Çok zayıfsın diye değil, kişiliğin/karakterinden/nasıl biri olduğundan dolayı dalga geçiyorlar.

Örneğin dünyanın en zayıf insanlarından bazıları marathon koşucuları ama aynı zamanda en saygı duyulanları da

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,870
Üyeler
183,912
Son üye
mandes2
Geri