Neler Yeni

Çok zayıfım spora başlamayı düşünüyorum

Mounhan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Ömer Yağız
amma boş yapmışsın senin gibileri forumda gördükçe kahkaha atıyorum. Fitness la sağlık sorunu yoksa kilo alır zaten kalori ihtiyacından fazla kalori aldığı zaman. Yüzmedede alır ama fitness la daha fazla kas yapar. Boyu uzamasına falanda bir engeli yok bende 15yaşında başladım spora 17yaşındayım şuanda 1,5Sene olacak başlayalı 5Cm uzadım spora başladığımdan beri. Adamda belli bir bilimsel araştırma vs. Kaynak vs. Sunmadan gelmiş yüzmeyle daha iyi iştahını açarsın vs diyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

O kadar yersen çatlaklar olur derinde 2500 falan al fatsecret uygulamasından hesaplayabilirsin kalorileri
knk ben kendi yaşadığımı anlattım.hemen triggerlamaya gerek yok. ben kendi fikrimi yaşadığıma göre anlattım fikir olsun diye
hemen ön yargılı olmana gerek yok.

ardashi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Arda
Sebebi yag yakmanin ne kadar zor oldugunu bilmem dirty yapma sakin
hocam benim çok fazla kiloya ihtiyacım var şuan kimse clean önermiyor tek kişinin lafına bakarak siz olsanız sizde yapmazdınız diye düşünüyorum teşekkürler öneriniz için

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
hocam benim çok fazla kiloya ihtiyacım var şuan kimse clean önermiyor tek kişinin lafına bakarak siz olsanız sizde yapmazdınız diye düşünüyorum teşekkürler öneriniz için
Kilo alıcam diye yağlı yiyeceklere abanma,yağ oranını çok arttırmamaya bak arkadaş doğru söylemiş,zaten @-CrawL bilgili o yardımcı olur.

100lesh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Efe Babayev
Cleandada kilo alirsin dirtydede dirtyde yaglanip gobekli dayi olursun cleanda temiz duzgun vucudun olur minimum yag duzeyi ile
Mesaj otomatik birleştirildi:

Suan kilom dusuk ama vucudum yagli benim cektiklerimi cekmeni istemem

-CrawL

80+ Gold
Kilo alıcam diye yağlı yiyeceklere abanma,yağ oranını çok arttırmamaya bak arkadaş doğru söylemiş,zaten @-CrawL bilgili o yardımcı olur.
Clean bulkta yapabilir ama clean la alcağı kg aylık 1-1,5Kg arkadaş 42kg olduğunu söylüyor ben olsam yemek ayırt etmeden şekerli şeyleri abartmadan ne bulursam yerdim amacım zargana gözükmemekse.

ardashi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Arda
Clean bulkta yapabilir ama clean la alcağı kg aylık 1-1,5Kg arkadaş 42kg olduğunu söylüyor ben olsam yemek ayırt etmeden şekerli şeyleri abartmadan ne bulursam yerdim amacım zargana gözükmemekse.
bende öyle düşünüyorum

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,647
İsim
Lokman Doğan
Haşlanmış Patates göm

100lesh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Efe Babayev
Benim tavsiyemdir yavas yavas ama kaliteli kilo almak , dirtyle yaglanip daha hizli kilo ala bilirsin ama o yaglari yakmak daha fazla zaman ister yinede senin kararin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,665
Üyeler
160,873
Son üye
zen1xa
Top Bottom