COLORFUL 5070 Tİ 49 K VERİLİR Mİ ?

çok geçmiş olsun hocam.Deprem için ayrı migren için ayrı çok geçmiş olsun.Valla benim evinde şantiyeden farkı yok aslında toz bakımından :D sanırım bende pişman olucam ama olsun be :D İçimde kalacağına kirlensin
teşekkür ederim. bende içimde kaldı diyip topladım bi ton apra harcadım şimdi 2 aylık malları 2. elde satmaya çalışıyorum. darısı başınıza sdkjhfbjskhbf

Garanti etiketi sökülmüş olmuyor ama modifikasyon sayıp garantiden çıkarırlar çok büyük ihtimalle. Ben yine de son çare 5080 alıp gmg garaj gibi yere verip mat beyaz ppf kaplattırmanın daha mantıklı olduğunu düşünüyorum. Garantilik bir şey olursa sökülür geri :kekw:
gmg garaja kart mı boyattırtcan :D Allaşkına öyle bişi yaparsan vlog falan çek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

teşekkür ederim. bende içimde kaldı diyip topladım bi ton apra harcadım şimdi 2 aylık malları 2. elde satmaya çalışıyorum. darısı başınıza sdkjhfbjskhbf
işte zamanında 5070 yerine 5070 ti alsaydın direk kartı senden alırdım :D

Garanti etiketi sökülmüş olmuyor ama modifikasyon sayıp garantiden çıkarırlar çok büyük ihtimalle. Ben yine de son çare 5080 alıp gmg garaj gibi yere verip mat beyaz ppf kaplattırmanın daha mantıklı olduğunu düşünüyorum. Garantilik bir şey olursa sökülür geri :kekw:
kaplama olabilir kendiniz de yapabilirsiniz biraz uğraşıp ama bildiğim garanti etiketini sökmeden soğutma bloğu da sökülmüyo

gmg garaja kart mı boyattırtcan :D Allaşkına öyle bişi yaparsan vlog falan çek

işte zamanında 5070 yerine 5070 ti alsaydın direk kartı senden alırdım :D
5070ti alsam satmazdım hocam o kadar da değiliz

kaplama olabilir kendiniz de yapabilirsiniz biraz uğraşıp ama bildiğim garanti etiketini sökmeden soğutma bloğu da sökülmüyo

5070ti alsam satmazdım hocam o kadar da değiliz
daha monitörün jelatinini sökmedim, jelatinle kullanıyorum... kasayı kapatmadım.... kartı bekliyorum her şey için :D hala kart yok tabi ortada :D

Arkadaşlar merhaba,bir sistem dizdim. kasa klavye kulaklık mouse komple beyaz.Ama piyasada malesef uygun fiyatlı bir 5070 ti kart yok.5080 siyah kart ile colorful 5070 ti arasında 3 5 k oynuyor.Ama kasa beyaz olduğu içinde elim siyah 5080 e de varmıyor...Tavsiye edeceğiniz bir şey var mı ? Kart alamadım o yüzden henüz hala bekliyorum, bayağı da kararsız kaldım
Hocam alıcılardan biri de bendim 39K Gainward Phoenix S 5070Ti dan ama hem stok tükenmedi hemde yanında birkaç bir şey daha olunca 3 taksitle ama 20k ya gelmişti her bir taksit,, çok ta ucuza aldığımı düşünmedim ve geri iade ettim. Game Garaj Elite S3 aldım 110K ya ayda 11 şeklinde onu satın aldım. Seni bilseydim 😄😄 45 e verirdim sana kartı

Hocam alıcılardan biri de bendim 39K Gainward Phoenix S 5070Ti dan ama hem stok tükenmedi hemde yanında birkaç bir şey daha olunca 3 taksitle ama 20k ya gelmişti her bir taksit,, çok ta ucuza aldığımı düşünmedim ve geri iade ettim. Game Garaj Elite S3 aldım 110K ya ayda 11 şeklinde onu satın aldım. Seni bilseydim 😄😄 45 e verirdim sana kartı
Siyah kartı diyosun, o an bende düşündüm alsam mı diye de gözüm beyazda oldugu için karta yeltenmedim :D bugünde mesala 5080 gelmişti gaming gecesinde ama tabi yine gözüm beyazda kaldıgı için elleşmedim :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,672
Üyeler
186,089
Son üye
Mecbiyu
Geri