Neler Yeni

❗ Comnet İnternet Sorunu❗

@Abdullah Hacıgül Halihazırda sizlerde Comnet kullanıyorsunuz sizlerin video'su Comnet sitesindede mevcut sizdede bu 4 gündür internette problem varmı hız düşmesi komple internetin gitmesi? Genel olarak tüm Comnet kullanıcılarında var ben dahil olmak üzere sizdede varsa şayet güzel bir video çekermisin bununla ilgi çünkü hiçbir açıklama yok şu sebeptendir diye herkeste genel arıza isminde bilgi var sisteminde.

Aklımızla dalga geçiyorlar. Bugünkü Twit'leri.

1000002927.jpg

Son düzenleme:

OZAN J

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
OZAN TANKUŞ
@Abdullah Hacıgül Halihazırda sizlerde Comnet kullanıyorsunuz sizlerin video'su Comnet sitesindede mevcut sizdede bu 4 gündür internette problem varmı hız düşmesi komple internetin gitmesi? Genel olarak tüm Comnet kullanıcılarında var ben dahil olmak üzere sizdede varsa şayet güzel bir video çekermisin bununla ilgi çünkü hiçbir açıklama yok şu sebeptendir diye herkeste genel arıza isminde bilgi var sisteminde.
Türk telekom ayağında sorun var gözüküyor. Ayrıca mert kuşkapan da doğruluyor bu durumu. Yine bir iş dönüyor ama bakalım.

VersusVenom

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
340
İsim
Muhammed Karakaya
Discord
versusvenom
Türk telekom ayağında sorun var gözüküyor. Ayrıca mert kuşkapan da doğruluyor bu durumu. Yine bir iş dönüyor ama bakalım.
Nereden öğrendiniz hocam bu bilgiyi ? Comnet bir açıklama yapmıyor ve 3Mb downloadlı internete 5 gündür tahammül ediyoruz.

VersusVenom

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
340
İsim
Muhammed Karakaya
Discord
versusvenom
Tahammül seviyem kalmadı benim mobil internet bitti ya 5 gündür hediye internet ile giriyorum foruma
Saat belirlemişler bir de saat 6yı gösterdiği an kesiliyor. Gelmesi 3-4 saat sürüyor ne açıklama ne başka bir şey. Gelse de hızlar 5-10u geçmiyor pingler 100-2000 arasında şaka gibi.

OZAN J

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
OZAN TANKUŞ
Açıklama göremedim mertten ben
İnstagramdan takip edin. Açıklama yapmış dün. TT Fiber kullanıyorum bu arada.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Nereden öğrendiniz hocam bu bilgiyi ? Comnet bir açıklama yapmıyor ve 3Mb downloadlı internete 5 gündür tahammül ediyoruz.

Bu arada Comnetten soğuma sebebi vallaha. Sabır diliyorum kullanan arkadaşlara.

• Konu Sahibi Konu Sahibi

Mobil internetin hediye ile forumdayim :)

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
609
İsim
Batuhan
Türk telekom ayağında bir sorun falan yok. İnternetler gayet stabil yıllardır türktelekom kullanırım. 1-2 kere kesilmesi dışında bir sorun yaşamadım şuanda hız testlerimiz normal bizim. İstanbuldayım bende hiçbir bağlantı kopması veya hız düşüşü yok.

VersusVenom

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
340
İsim
Muhammed Karakaya
Discord
versusvenom

Hocam sağolun bilgi için ama Mert Kuşkapan benim muhattabım değil. Comnet çıkıp bir şey söylesin artık. THH yolu gözükmeye başladı gene bize.

OZAN J

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
OZAN TANKUŞ
Türk telekom ayağında bir sorun falan yok. İnternetler gayet stabil yıllardır türktelekom kullanırım. 1-2 kere kesilmesi dışında bir sorun yaşamadım şuanda hız testlerimiz normal bizim. İstanbuldayım bende hiçbir bağlantı kopması veya hız düşüşü yok.
Senin kullandığın internette sorun yok zaten. Comnet alt yapısına verdiği hizmette sorun var. Bende 1000'lik fiber TT kullanıyorum. Bir sorunum yok.

Top Bottom