Neler Yeni

Comnet İSS Gerçekleri

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
Kerem Çavuş
Ya arkadaş bu devirde ucuz etin yahnisi yenmiyor anlayın şunu Turkcell aldık onda bile modem sorunları var şimdi aklıma geldi konu açacağım. Lütfen dandik yerlere gitmeyin.
türk telekoma geri döneceğim en mantıklısı o gibi duruyo şu an adresimde gigafiber olsa türknet kalmaya devam ederdim

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
o sırada bahsedilen firmadan eksiksiz hizmet alan ben, ben bu hizmeti alırken çok tereddüt ettim internette bu tarz bulaşmayın vs yorumlarının yanı sıra bu ne ya ismini bile duymadım ne verebilirler ki bunlar diye baya kuşkulu ve tereddütlü yaklaştım sorun yaşayan arkadaşları anlıyorum umarım iyi hizmet alırlar ve uyarmayı çalışan arkadaşlarımızı da anlıyorum ama bende geçiş yapacagım vakitte de bu tarz olumsuzluk gönderiler durumlar vs vardı ben bi cesaret geçtim ve eksiksiz bir hizmet alıyorum ( nazar etmeyin zalım insanlar) eğer bunu yapmasaydım her ay cebimden fazladan 70-80 TL cıkacaktı ki bu bir önceki zamlar için geçerli yeni zamlar ile bu 100-150 lira arası olmuş olurdu diyeceğim o ki sadece bu konuda bahsedilen firma için değil kullanmayı umdugunuz uygun fiyatlı tüm firmalar için bir denemeye değer diye düşünüyorum

Bu firmayı kullanan arkadaşlar ile diyalog kuramıyorum. Son bir aydır grupta açılan konu başlıkları;
  • Packet loss
  • Hız düşümleri
  • Sosyal medya sorunları
  • Wi-fi arama sorunları
  • Ip alamama sornuları
  • Bazı oyunlarda bağlantı sorunları
Genel sorunlar varken'de evet sorunsuz kullanıyordunuz. Ya arkadaş neyse girmeyeceğim tartışmaya. Siz bunu hak ediyorsunuz, ağzınızı açtığınız an sorunda adam hizmetinizi iptal ediyor sizde hala....

Müşterilerini bu kadar s*lak yerine koyan ve bunu dert etmeyen kullanıcılar ne gördüm, ne duydum.

İnternete giren herkes aynı seviyede değil, muhattap olmasan artist(veya korkak), olsan sorunlu oluyorsun bu nasıl denklemdir... Hayatım boyunca laf anlatamadığım tek insan topluluğuı olabilir şu firma ve kullanıcıları.

ahmetbirs

80+ Bronze
Bu firmayı kullanan arkadaşlar ile diyalog kuramıyorum. Son bir aydır grupta açılan konu başlıkları;
  • Packet loss
  • Hız düşümleri
  • Sosyal medya sorunları
  • Wi-fi arama sorunları
  • Ip alamama sornuları
  • Bazı oyunlarda bağlantı sorunları
Genel sorunlar varken'de evet sorunsuz kullanıyordunuz. Ya arkadaş neyse girmeyeceğim tartışmaya. Siz bunu hak ediyorsunuz, ağzınızı açtığınız an sorunda adam hizmetinizi iptal ediyor sizde hala....

Müşterilerini bu kadar s*lak yerine koyan ve bunu dert etmeyen kullanıcılar ne gördüm, ne duydum.

İnternete giren herkes aynı seviyede değil, muhattap olmasan artist(veya korkak), olsan sorunlu oluyorsun bu nasıl denklemdir... Hayatım boyunca laf anlatamadığım tek insan topluluğuı olabilir şu firma ve kullanıcıları.
kanka comnet düşmanlarını yerden yere vurduğum, comnette sorun yaşayan arkadaşların tamamını yalancılıkla suçladığım kendim comneti ile her gün sorunlar yaşamama rağmen comneti sonuna kadar savunduğum yukardaki taraflı ve fanatiklik içeren mesajıma daha ağır şeyler yazabilirdin diye düşünüyorum.
Kısaca ben sorunsuz hizmet alıyorum bunu kanıtlamam için mevcut ödenmiş 8 aylık faturamı ve bomboş olan destek talebi yada arıza kaygı geçmişimi atmamalıyım diye düşünüyorum.
Yukarıda yazdığın sorunlardan çok daha fazlası olabilir bunun için üzgünüm bir önceki mesajımda da belirttiğim gibi umarım herkes düzgün hizmet alır ve bu hizmeti sadece benim fanatiği olduğum ve yukarıdaki mesajımda ölümüne savunduğum :D saglayacıdan almak zorunda değiller. Zaten bunu mesajımın son kısmında farklı firmalar için diyorum fark ettiysen sakin ol aslında bir önceki gönderiyi yazarken oldukça tarafsız olmaya çalışmıştım ama sınır tanımaz bir fanatik olduğum meydana çıktı neyse :D fanatik olduğumu düşünen arkadaşlar özelden yazsınlar bende kendimi geliştireyim az :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
İlkay Görkem Saygın
Comnet hakkında bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim geçmeyi düşünüyordum ama aklımda tonlarca soru vardı ve bu soruların cevaplandırmanız cidden çok güzel oldu bu kadar çok sorun olduğunu bilmiyordum artık yeni internet firmam millenicom olacak gibi duruyor @Gri Caner adlı kullanıcı bunun üstüne nasıl bir savunma yapacak cidden merakla izliyor olacağım

ahmetbirs

80+ Bronze
Comnet hakkında bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim geçmeyi düşünüyordum ama aklımda tonlarca soru vardı ve bu soruların cevaplandırmanız cidden çok güzel oldu bu kadar çok sorun olduğunu bilmiyordum artık yeni internet firmam millenicom olacak gibi duruyor @Gri Caner adlı kullanıcı bunun üstüne nasıl bir savunma yapacak cidden merakla izliyor olacağım
benim yapmıyım mı savunma yapım mı

ahmetbirs

80+ Bronze
ilkay sende savunma yap dersen yapcam bak yoksa yorma beni :D

Keyfen

80+ Bronze
@Gri Caner hocam sizin firmaya laf atılıyor ne diyceksiniz.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Aylar öncesinden beri Comnet öneren kişilere aynısını dememe rağmen inkar ediyorlardı, hala daha sanki fonlanmışcasına öven kişiler dolu forumlarda, Comnet aylardır böyle fakat son zamanlarda müşteri sayısının artmasıyla daha fazla şikayet konuları açılmaya başlandı doğal olarak, gibirnetinde müşteri hizmetleri iyi değil, fakat comnete kıyasla daha iyi olduğu kesin. Onu geçtim parana bildiğin el koyuyorlar.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
@Gri Caner hocam sizin firmaya laf atılıyor ne diyceksiniz.
1-benim firmam değil
2-savunma yapacak kişi ben değilim
3-Arkadaş don değiştirir gibi sürekli firma değiştiriyor. Ne hikmetse sorun hep firmada oluyor.
Screenshot_20230123_165521_Telegram.jpg

serwintes

80+ Gold
1-benim firmam değil
2-savunma yapacak kişi ben değilim
3-Arkadaş don değiştirir gibi sürekli firma değiştiriyor. Ne hikmetse sorun hep firmada oluyor.
Alıntıyı görüntüle
patırtttttttt
Mesaj otomatik birleştirildi:

yargılanacaksın gri caner
Mesaj otomatik birleştirildi:

adamlara iftira atılıyor diye konu açtın sonuna kadar savundun sonra ne olduğunu biliyoruz bunların üstüne comnete geçen forumdaki kullanıcılar şikayetçi comnetten çok büyük yalakasın comnet bence seni fonluyor

MSI aşığıyimm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,105
İsim
Ali Batmaz
Top Bottom