Neler Yeni

comnet tavsiye eder misiniz?

arifbsrn

80+
bende kendi bağlantım için sorguladığımda, 37-38 mbps bişeyler çıkıyordu.
35mbps'lik abonelik aldım ve gün içinde - akşamları farketmeksizin 20mbps üzerinde çıkıyor, ping şimdiye kadar maksimum 8
(bağlantıyı bir dağıtıcı üzerinden alıyorum, o da hızı etkiliyor. birde oturduğum yer müstakil ve alt yapı TürkTelekomun eski kabloları. santral kutusuda 300 metre uzakta. bunca şeye rağmen bu bağlantı fena değil gibi :) :) )

BaYAdokkS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Adem Ercan
Merhaba arkadaşlar.
2022 hazirandan bu yana sorunsuz kullandığım, fiyat avantajlı bi internet sağlayıcı.
kullanmayı düşünüyorsanız en azından 1 aylık deneme almanızı tavsiye ederim. Ayrıca bir referans kodu kullanırsanız +1 ay daha ücretsiz kullanıyorsunuz.
Yani şuanki fiyatı 239 TL ödeme ile 2 ay kullanım sağlıyorsunuz.

eğer hizmeti beğenir devam ederseniz, 6 ya da 12 aylık abonelik satın alarak tüm fiyat geçişlerinden etkilenmeden kafanız rahat bir şekilde kullanabilirsiniz :) (bu arada kredi kartına taksit de yapılıyor)

abonelik süreci veya aklınıza taklın bişeyler olursa elimden geldiğince yardımcı olmak isterim.

Referans kodum: CMT957KED
Hocam kodunuzu kullandım teşekkürler.

DejavuKing

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Furkan Emre Asım
1715091311469.png

2 seneye yakın oldu. Gayet memnunum.

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
comnet iyidir ya 1,5 yıldır 1gbps kullanıyorum 1 tane bile destek kaydı açıcak duruma gelmedim kopma falan olmadı

Tugayyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Tugay Günay
Hocam Açıkçası İlk Kullandığım ISS Türk Telekom'du Bağlantıda Kopmalar Filan Oluyordu , Hızları Yavaştı , Ping Filan Oluyordu .

Altyapıdan Şüphelendim Sonrasında Türknete Geçiş Yaptığımda Her Hangi Bir Sorun Yaşamadım 1 Kere Olsun Türkneti Aradıysam Ne Olayım .

Altyapıya Olan Ön Yargım Türknet İle Değişti , Şimdi Comnet'e Fiyat Yüzünden Geçip Pişman Olmak İstemiyorum Açıkçası .

Her Ne Kadar Altyapım Sağlam Olsa Bile İster İstemez Ön Yargı İle Yaklaşıyorum , Sonuç Olarak İstanbul Dışında Verim Sağlayıp Sağlamıyacağı Hakkında Bir Bilgim Yok .
İzmirde kullanıyorum 2 yıldır 100mps paketini alıyorum ama 150-160 dowland 60-70upload alıyorum ben aşırı memnunum şuana kadar 3 4 kere uzun surelı kopmalar oldu 10 12 saat kadar onda'da bilgilendirip kesinti olduğu için 3 er gün her seferinde hizmet süresi eklediler şahsen bence firma güzel

bypast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
uğur demirel
Isparta da oturuyorum ve Turknet kullanıyorum 50mbps artık yetersiz geliyor. mahallemizde fiber altyapısı bulunsa fibere geçiş yapacağım ama maalesef bulunmuyor. comnet sorgulaması yaptığımda türk telekom üzerinden 59mbps altyapı olduğunu söylüyor ve paket olarak 35mbps ve 100mbps sunuyor. sizce geçtiğime değer mi veya fiber e nasıl geçiş yapabilirim ?
iyi firma diyorlar

arifbsrn

80+
Hocam kodunuzu kullandım teşekkürler.

çok teşekkürler hocam.
umarım bağlantı aşamasında bir sıkıntı yaşamamışsınızdır.

bu arada işyerinden arkadaşım hizmet süresini yıllık uzatıp ödemeyi enpara kredi kartıyla yaptı.
ve vade farkı olmaksızın taksite böldü :)
gerçekten çok mantıklı ve hesaplı. bazı firmalarda 5-6 aylık hizmet fiyatına bir yıl boyunca kullanacak..

comnet'e geçmeyi düşünen arkadaşlara alt yapınız uygunsa ve boş port varsa şiddetle geçmelerini öneririm diyebilirim :) :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
YUSUF UZUN
çok teşekkürler hocam.
umarım bağlantı aşamasında bir sıkıntı yaşamamışsınızdır.

bu arada işyerinden arkadaşım hizmet süresini yıllık uzatıp ödemeyi enpara kredi kartıyla yaptı.
ve vade farkı olmaksızın taksite böldü :)
gerçekten çok mantıklı ve hesaplı. bazı firmalarda 5-6 aylık hizmet fiyatına bir yıl boyunca kullanacak..

comnet'e geçmeyi düşünen arkadaşlara alt yapınız uygunsa ve boş port varsa şiddetle geçmelerini öneririm diyebilirim :) :)

kardeşim benim tt 'da taahhüt sürem doldu bu ay taahhütsüz devam ediyorum , şimdi geçiş yapmak içim öncelikle comnet'imi aramam gerekiyor ne yapmalıyım kardeşim ? birde altyapım köyde resimde ki şekilde tt'de şu zamana kadar hiç sıkıntı yaşamadım kopma donma vs . burdada yaşamam değilmi kardeşim , birde hangi tarifeyi tavsiye edersin bu altyapıya 6 aylık almayı düşünyorum da
asaasdasdasdasd.png

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,289
İsim
Yunus Şahin
kardeşim benim tt 'da taahhüt sürem doldu bu ay taahhütsüz devam ediyorum , şimdi geçiş yapmak içim öncelikle comnet'imi aramam gerekiyor ne yapmalıyım kardeşim ? birde altyapım köyde resimde ki şekilde tt'de şu zamana kadar hiç sıkıntı yaşamadım kopma donma vs . burdada yaşamam değilmi kardeşim , birde hangi tarifeyi tavsiye edersin bu altyapıya 6 aylık almayı düşünyorum da Alıntıyı görüntüle

Comnet'i ara. Sana belge verecekler. Onları çıktı alıp, imzala. Fotoğraflarını sitesine yükle. Kısa süre içinde aboneliğin açılır.

Alt yapın iyiyse bunda da sorun yaşamazsın. Bende aynı şekilde kullandım. 1 sene olacak. 1 senelik alabilirsin alt yapın iyiyse. Zamlardan etkilenmezsin.

CMT462XHU

Bu da benim kodum. Bununla üye olursan memnun olurum bende. İkimiz de 30 gün hak kazanırız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,728
Üyeler
161,743
Son üye
sorusorma
Top Bottom