Gif Man
80+ Gold
69 MBPSalt yapı sorguladığınızda, alabileceğiniz hız ne çıkıyor?
69 MBPSalt yapı sorguladığınızda, alabileceğiniz hız ne çıkıyor?
bende kendi bağlantım için sorguladığımda, 37-38 mbps bişeyler çıkıyordu.69 MBPS
Hocam kodunuzu kullandım teşekkürler.Merhaba arkadaşlar.
2022 hazirandan bu yana sorunsuz kullandığım, fiyat avantajlı bi internet sağlayıcı.
kullanmayı düşünüyorsanız en azından 1 aylık deneme almanızı tavsiye ederim. Ayrıca bir referans kodu kullanırsanız +1 ay daha ücretsiz kullanıyorsunuz.
Yani şuanki fiyatı 239 TL ödeme ile 2 ay kullanım sağlıyorsunuz.
eğer hizmeti beğenir devam ederseniz, 6 ya da 12 aylık abonelik satın alarak tüm fiyat geçişlerinden etkilenmeden kafanız rahat bir şekilde kullanabilirsiniz (bu arada kredi kartına taksit de yapılıyor)
abonelik süreci veya aklınıza taklın bişeyler olursa elimden geldiğince yardımcı olmak isterim.
Referans kodum: CMT957KED
İzmirde kullanıyorum 2 yıldır 100mps paketini alıyorum ama 150-160 dowland 60-70upload alıyorum ben aşırı memnunum şuana kadar 3 4 kere uzun surelı kopmalar oldu 10 12 saat kadar onda'da bilgilendirip kesinti olduğu için 3 er gün her seferinde hizmet süresi eklediler şahsen bence firma güzelHocam Açıkçası İlk Kullandığım ISS Türk Telekom'du Bağlantıda Kopmalar Filan Oluyordu , Hızları Yavaştı , Ping Filan Oluyordu .
Altyapıdan Şüphelendim Sonrasında Türknete Geçiş Yaptığımda Her Hangi Bir Sorun Yaşamadım 1 Kere Olsun Türkneti Aradıysam Ne Olayım .
Altyapıya Olan Ön Yargım Türknet İle Değişti , Şimdi Comnet'e Fiyat Yüzünden Geçip Pişman Olmak İstemiyorum Açıkçası .
Her Ne Kadar Altyapım Sağlam Olsa Bile İster İstemez Ön Yargı İle Yaklaşıyorum , Sonuç Olarak İstanbul Dışında Verim Sağlayıp Sağlamıyacağı Hakkında Bir Bilgim Yok .
İzmirle Rizeyi Bir Tutmamak Lazımİzmirde
iyi firma diyorlarIsparta da oturuyorum ve Turknet kullanıyorum 50mbps artık yetersiz geliyor. mahallemizde fiber altyapısı bulunsa fibere geçiş yapacağım ama maalesef bulunmuyor. comnet sorgulaması yaptığımda türk telekom üzerinden 59mbps altyapı olduğunu söylüyor ve paket olarak 35mbps ve 100mbps sunuyor. sizce geçtiğime değer mi veya fiber e nasıl geçiş yapabilirim ?
Hocam kodunuzu kullandım teşekkürler.
kardeşim benim tt 'da taahhüt sürem doldu bu ay taahhütsüz devam ediyorum , şimdi geçiş yapmak içim öncelikle comnet'imi aramam gerekiyor ne yapmalıyım kardeşim ? birde altyapım köyde resimde ki şekilde tt'de şu zamana kadar hiç sıkıntı yaşamadım kopma donma vs . burdada yaşamam değilmi kardeşim , birde hangi tarifeyi tavsiye edersin bu altyapıya 6 aylık almayı düşünyorum daçok teşekkürler hocam.
umarım bağlantı aşamasında bir sıkıntı yaşamamışsınızdır.
bu arada işyerinden arkadaşım hizmet süresini yıllık uzatıp ödemeyi enpara kredi kartıyla yaptı.
ve vade farkı olmaksızın taksite böldü
gerçekten çok mantıklı ve hesaplı. bazı firmalarda 5-6 aylık hizmet fiyatına bir yıl boyunca kullanacak..
comnet'e geçmeyi düşünen arkadaşlara alt yapınız uygunsa ve boş port varsa şiddetle geçmelerini öneririm diyebilirim
Referans kodum: CMT957KED
kardeşim benim tt 'da taahhüt sürem doldu bu ay taahhütsüz devam ediyorum , şimdi geçiş yapmak içim öncelikle comnet'imi aramam gerekiyor ne yapmalıyım kardeşim ? birde altyapım köyde resimde ki şekilde tt'de şu zamana kadar hiç sıkıntı yaşamadım kopma donma vs . burdada yaşamam değilmi kardeşim , birde hangi tarifeyi tavsiye edersin bu altyapıya 6 aylık almayı düşünyorum da Alıntıyı görüntüle
neden öyle dedin acaba usta kullandınız sanırım sizde , eğer öyleyse siz ne tavsiye edersiniz ?Comnet rezil bir iss alma.