Connect game nasıl iade ederim

Jagexx

80+
Reaksiyon skoru
50
Selamlar.
Connect gamenin kendi sitesinden dareu a950 pro aldım, en son siparişiniz onaylandı, kargoya verilmek için hazırlanıyor diye e posta geldi, siparişi iptal etmek istiyorum ne yapmam lazım.

İmkansız üzgünüm. Connect gameeye ulaşmak ruh çağırmaktan daha zor :')

Selamlar.
Connect gamenin kendi sitesinden dareu a950 pro aldım, en son siparişiniz onaylandı, kargoya verilmek için hazırlanıyor diye e posta geldi, siparişi iptal etmek istiyorum ne yapmam lazım.
Hocam ben alabilirim sizden
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Selamlar.
Ama ucuza verirsen 😃

Mail atarsanız iade için dönüş sağlıyorlar. ben bir tane yanlış ürün anladım. kargo çıkışını sağlamışlardı, geri çağırdılar. iadesini de araya haftasonu ve tatil girdi yarın felan yaparlar herhalde.

Mail atarsanız iade için dönüş sağlıyorlar. ben bir tane yanlış ürün anladım. kargo çıkışını sağlamışlardı, geri çağırdılar. iadesini de araya haftasonu ve tatil girdi yarın felan yaparlar herhalde.
anladım yazmışım aldım*

İmkansız üzgünüm. Connect gameeye ulaşmak ruh çağırmaktan daha zor :')
Biliyorum da belki vardır bir yoku

Hocam ben alabilirim sizden

Ama ucuza verirsen 😃
İptal edemem de gelirse büyük ihtimal ben kullanırım 🙂

anladım yazmışım aldım*
"Sipariş verdiğim ürünü iptal etmek istiyorum" şekline yolladım hocam

Biliyorum da belki vardır bir yoku

İptal edemem de gelirse büyük ihtimal ben kullanırım 🙂

"Sipariş verdiğim ürünü iptal etmek istiyorum" şekline yolladım hocam
Yarın cevap gelir büyük ihtimalle, ben "yanlış ürünü aldım iptal etmek isteiyorum dediğimde yukarıda anlattığım gibi oldu. ürün elimize geri ulaştığında iade işlemlerini başlatacağız dediler. yarın felan yazarlar herhalde.

Yarın cevap gelir büyük ihtimalle, ben "yanlış ürünü aldım iptal etmek isteiyorum dediğimde yukarıda anlattığım gibi oldu. ürün elimize geri ulaştığında iade işlemlerini başlatacağız dediler. yarın felan yazarlar herhalde.
Dün 22.40'da öngörülemeyen nedenle siparişiniz iptal edilmiştir diye e posta geldi, anında ücret geri geldi.

Kanatlarınin çıkıp uçmaya başlaman daha mümkün.

Dün 22.40'da öngörülemeyen nedenle siparişiniz iptal edilmiştir diye e posta geldi, anında ücret geri geldi.
Biraz hortlatıcam ama aldıktan 1-2 saat sonra iptal maili yazdım para iade edilecek 3-5 günde dedi ama şu an tam 5 gün oldu daha gelen bir şey yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,095,865
Üyeler
174,254
Son üye
Samiorhan
Geri