Hocam ben alabilirim sizdenSelamlar.
Connect gamenin kendi sitesinden dareu a950 pro aldım, en son siparişiniz onaylandı, kargoya verilmek için hazırlanıyor diye e posta geldi, siparişi iptal etmek istiyorum ne yapmam lazım.
Ama ucuza verirsenSelamlar.
Connect gamenin kendi sitesinden dareu a950 pro aldım, en son siparişiniz onaylandı, kargoya verilmek için hazırlanıyor diye e posta geldi, siparişi iptal etmek istiyorum ne yapmam lazım.
Mağazası yok mu?İmkansız üzgünüm. Connect gameeye ulaşmak ruh çağırmaktan daha zor :')
anladım yazmışım aldım*Mail atarsanız iade için dönüş sağlıyorlar. ben bir tane yanlış ürün anladım. kargo çıkışını sağlamışlardı, geri çağırdılar. iadesini de araya haftasonu ve tatil girdi yarın felan yaparlar herhalde.
Ben connect gameye ulaşabilen görmedim maalesefMağazası yok mu?
Biliyorum da belki vardır bir yokuİmkansız üzgünüm. Connect gameeye ulaşmak ruh çağırmaktan daha zor :')
İptal edemem de gelirse büyük ihtimal ben kullanırımHocam ben alabilirim sizden
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ama ucuza verirsen
"Sipariş verdiğim ürünü iptal etmek istiyorum" şekline yolladım hocamMail atarsanız iade için dönüş sağlıyorlar. ben bir tane yanlış ürün anladım. kargo çıkışını sağlamışlardı, geri çağırdılar. iadesini de araya haftasonu ve tatil girdi yarın felan yaparlar herhalde.
anladım yazmışım aldım*
Yarın cevap gelir büyük ihtimalle, ben "yanlış ürünü aldım iptal etmek isteiyorum dediğimde yukarıda anlattığım gibi oldu. ürün elimize geri ulaştığında iade işlemlerini başlatacağız dediler. yarın felan yazarlar herhalde.Biliyorum da belki vardır bir yoku
İptal edemem de gelirse büyük ihtimal ben kullanırım
"Sipariş verdiğim ürünü iptal etmek istiyorum" şekline yolladım hocam
Dün 22.40'da öngörülemeyen nedenle siparişiniz iptal edilmiştir diye e posta geldi, anında ücret geri geldi.Yarın cevap gelir büyük ihtimalle, ben "yanlış ürünü aldım iptal etmek isteiyorum dediğimde yukarıda anlattığım gibi oldu. ürün elimize geri ulaştığında iade işlemlerini başlatacağız dediler. yarın felan yazarlar herhalde.
Sen mi yapıcaksın, sen mi ediceksin dediler, ben yaptım, babalar sözünü tutarKanatlarınin çıkıp uçmaya başlaman daha mümkün.
Benimkinin kargo çıkışı yapılmıştı, onun için uzun sürdü sanırım.Dün 22.40'da öngörülemeyen nedenle siparişiniz iptal edilmiştir diye e posta geldi, anında ücret geri geldi.