❌İndirim Bitti! Connectgame indirimleri

Atk68 ile karşılaştırdığında tepkime süresinde fark hissedebiliyor musun reis, yazılım konusu kafa kurcalıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

atk68 ve zuoya x86 kullandım rapid trigger olarak, ek75 rt onlardan çok daha kaliteli hissetiriyor, yazılımı gayet yeterli, rt özelliği gayet tutarlı hiçbir problemi yok, 2700e kaçırma derim rt almak istiyorsan

Benim maillerime cok iyi sekilde yanıt verdiler. Tamamen acıklama yapıp ayrıntı verdiler. Umarım garantilik bir durum olmaz ve garanti durumu oldugunda da aynı hassasiyetle cevap verirler.
Benim iade süreci de çok iyi işliyor şu an, dakikasında cevap alıyorum vesaire umarım bir sorun yaşamam.

Benim maillerime cok iyi sekilde yanıt verdiler. Tamamen acıklama yapıp ayrıntı verdiler. Umarım garantilik bir durum olmaz ve garanti durumu oldugunda da aynı hassasiyetle cevap verirler.

Benim iade süreci de çok iyi işliyor şu an, dakikasında cevap alıyorum vesaire umarım bir sorun yaşamam.
nedense son zamanlarda yorumlar olumlu, bende indirim gelir mi die mail attıydım belki bakarlar die hemen cevap geldiydi. düzeliyorlar mı anlamadım.

nedense son zamanlarda yorumlar olumlu, bende indirim gelir mi die mail attıydım belki bakarlar die hemen cevap geldiydi. düzeliyorlar mı anlamadım.
Ben de alırken çok ön yargılıydım valla şu an gayet memnunum, ürünüm kargoya da verilmiş kısa sürede. Bilmiyorum umarım düzelir de yeni alışveriş yapabileceğimiz bir site olur.

Ben de alırken çok ön yargılıydım valla şu an gayet memnunum, ürünüm kargoya da verilmiş kısa sürede. Bilmiyorum umarım düzelir de yeni alışveriş yapabileceğimiz bir site olur.
Doğru klavye elime ulaştı ve muhteşem bir klavye, alınırmış.

Üstüne EK 75 PRO siparişimi EK 75 olarak göndermişler :DDDD
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Geri göndermeyi düşünmüyorum geri gönderince doğru olanı göndermediklerini yazmışlar, mecbur bunu kullanacağım artık zorla adamlar istemediğim klavyeyi sattı. Gerçekten almamak gerekiyormuş.
bana da aynısı oldu geri yolladım doğrusunu ücretsiz kargo ile gönderdiler aynı ürün aynı sorundu sizinkiyle :D

ben de ek75 rt siyah söylemiştim beyaz gelmiş en azından aynı ürün uğraşmıcam hiç görüşmekle
Hocam hala kullanıyor musunuz memnun musunuz? Siyahının fiyatı uçmuş ama beyazı aynı fiyatta. Bir de Dareu A950 PRO MG almayı düşünüyorum hiç adam akıllı yorum bulamadım 2 ürün hakkında.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,943
Üyeler
184,703
Son üye
umudu
Geri