Yardım Cooler master elite v3 400watt

marilyn

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,762
Psu yu gaming gecesinden 260 TL'ye aldım şimdi konumuz şu bu psuda 80+ olmadığını fark ettim birde cooler master falan ama şimdi genede sıkıntı yaşatmasın iyi midir? psu yani 2-3 yıl görürse yeter ileride upgrade yapmak istediğim zaman değişeceğim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sistem ryzen 3 1200af rx570 8gb ram 120gb ssd ileride hdd de ekliyeceğim

Bir PSU'nun iyiliği verimlilik sertifikasına bakarak anlaşılmaz.
Senin sorduğun soruya gelecek olursak Elite V3 çok alt model bir PSU, forumlarda yerden yere vuruluyor cidden :D.
Umarım sorun yaşamazsın o PSU ile.

Senin sorduğun soruya gelecek olursak Elite V3 çok alt model bir PSU, forumlarda yerden yere vuruluyor cidden :D.
Genellikle kullanıcı yorumu olmadığı için bilemiyorum jd ssd de uyumluluk sıkıntısı var falan diyorlardı aktif kullandım sıkıntı yaşamadım

Sonuca gelirsek umarım bundada aynısı olur

Peki atıyorum psu dan sistem yansı çöp oldu corsair karşılarmı ?

CM nin PSU larının yüz karasımı, evet o elite serisi, adıyla ALAKASI OLYMAYAN seri.

Peki atıyorum PSU dan sistem yansı çöp oldu corsair karşılarmı ?
Corsair?
Cooler Master diyorsan onlar sadece sistemi yeniler diye düşünüyorum.
Diğer parçalar için kendi garantilerine başvur.
CM nin PSU larının yüz karasımı, evet o elite serisi, adıyla ALAKASI OLYMAYAN seri.
En son "Elite" kelimesinin bu kadar alakasız olduğunu gördüğümde "Elite Restaurant" adlı bir yerdeydim, o kadar elitlerdi ki bar masasının üstüne çıkıp 5 kişi halay çekiyorlardı, sıfır şaka.

Cooler Master'ın en başarısız ürünü, sorunları vs. var, önermem kısacası. Ayrıca o sisteme yetmeyebilir.

Corsair?
Cooler Master diyorsan onlar sadece sistemi yeniler diye düşünüyorum.
Diğer parçalar için kendi garantilerine başvur.

En son "Elite" kelimesinin bu kadar alakasız olduğunu gördüğümde "Elite Restaurant" adlı bir yerdeydim, o kadar elitlerdi ki bar masasının üstüne çıkıp 5 kişi halay çekiyorlardı, sıfır şaka.
Şu psu işinde corsair kafama kazınmış yemin ediyorum forumda başka bir arkadaşada corsair yazdım cooler master olacaktı

Cooler Master'ın en başarısız ürünü, sorunları vs. var, önermem kısacası. Ayrıca o sisteme yetmeyebilir.
İademi edeyim ?

Şu PSU işinde corsair kafama kazınmış yemin ediyorum forumda başka bir arkadaşada corsair yazdım cooler master olacaktı

İademi edeyim ?
Edebiliyorsan kesinlikle et. PSU başlı başına kronik sorunlu.

İncehesapta iade işlemleri nasıl oluyor kutuyu kontrol amaçlı açtım sistemi dizmedim bile kasamın gelmesini bekliyorum

Cooler master 700w +80 psu nasıl sizce 600tl civarı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,711
Üyeler
197,257
Son üye
Yagöur
Geri