COOLER MASTER MasterLiquid Lite 240 Ses Problemi

Hknengz

80+
Reaksiyon skoru
28
Arkadaşlar merhaba,

1 ay önce itopyadan dart-1 sistemini satın aldım içerisinde başlıktaki gibi sıvı soğutma vardı. Daha önceden hiç sıvı soğutma kullanmadığımdan dolayı ilk başta sesin normal olabileceğini düşündüm fakat ses gittikçe artmaya başladı. videosunu çektim bu ses normalmidir sizce itopyaya göndersem iade alırlar mı ?

Yorumlarınızı bekliyorum buna göre itopyaya sistemi göndereceğim teşekkürler şimdiden

yardımcı olabilcek yok mu arkadaşlar

Arkadaşlar merhaba,

1 ay önce itopyadan dart-1 sistemini satın aldım içerisinde başlıktaki gibi sıvı soğutma vardı. Daha önceden hiç sıvı soğutma kullanmadığımdan dolayı ilk başta sesin normal olabileceğini düşündüm fakat ses gittikçe artmaya başladı. videosunu çektim bu ses normalmidir sizce itopyaya göndersem iade alırlar mı ?

Yorumlarınızı bekliyorum buna göre itopyaya sistemi göndereceğim teşekkürler şimdiden
Bu soğutucunun ses problemi var zaten. Değişim yapsanda yine ses yaşama ihtimalin var.

aslında zaten değişim istemiyorum iade alma ihtimalleri var mı farklı bir cihaz almayı düşünüyorum
Arıza olmadığı için iade alacaklarını sanmıyorum. Hele ki alalı 14 günü geçtiyse iadeyi unut derim.

cooler master bana şunu mu diyecek yani bu ürün sesli çalışıyor bunu kullanın

Üründe bir arıza yok, ses seviyesi normal diyecek. Servise gönderip şansını deneyebilirsin. Değişim yaparlarsa sıfır geleni daha yüksek fiyata satarsın. Değişim yapmazlarsa daha ucuz bir fiyata gider ancak.

Cooler master değil itopya söyler bunu. Cooler masterla da iletişime geçsen sana iade değil değişim yaparlar. Ses de kronik olduğu için yeni üründe de aynısı olabilir. Ama yine de cooler ile iletişime geçmende fayda var.

vektron ile görüştüm bize gönderirseniz ürünü bizden almadığınız için değişim yapabiliriz dedi ama itopya üzerinden gönderirseniz arızalı diye bildirince iade de alınabilir dedi

@Nicksiz arkadaşlar hortlatıyorum konuyu vektron ve itopya ile ayrı görüşmeler sonucu cihazı iade ettirebildim

Ürünün ses problemi var pompa eski nesil olduğu için normal yani coolermaster da bunun farkında senin demenle evet bu ürün böle çalışıyor diyor :)

Geri