Kudret 80+ Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 164 Reaksiyon skoru 69 1 Ağustos 2020 #1 Bu sıvı soğutma nasıldır. R5 3600 4.2 Ghz sabit kullanıyorum işimi görür mü?
FarukKusdil 80+ Platinum Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 13,198 En İyi Cevap 2 Reaksiyon skoru 9,279 1 Ağustos 2020 #2 Sorun yaratacağını sanmam. Sadece pompadan kaynaklı biraz ses yapabiliyor diye biliyorum.
Kudret 80+ Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 164 Reaksiyon skoru 69 1 Ağustos 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 FarukKusdil yazmış: Sorun yaratacağını sanmam. Sadece pompadan kaynaklı biraz ses yapabiliyor diye biliyorum. Devamı için tıklayın... Yüksek devirli fan sesinden daha çok gürültü yapmaz heralde dimi ?
FarukKusdil yazmış: Sorun yaratacağını sanmam. Sadece pompadan kaynaklı biraz ses yapabiliyor diye biliyorum. Devamı için tıklayın... Yüksek devirli fan sesinden daha çok gürültü yapmaz heralde dimi ?
FarukKusdil 80+ Platinum Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 13,198 En İyi Cevap 2 Reaksiyon skoru 9,279 1 Ağustos 2020 #4 Kudret yazmış: Yüksek devirli fan sesinden daha çok gürültü yapmaz heralde dimi ? Devamı için tıklayın... Kullanmadığım için bir şey diyemeyeceğim ama bu soğutucunun tek kötü yanı olarak bu deniyordu diye biliyorum.
Kudret yazmış: Yüksek devirli fan sesinden daha çok gürültü yapmaz heralde dimi ? Devamı için tıklayın... Kullanmadığım için bir şey diyemeyeceğim ama bu soğutucunun tek kötü yanı olarak bu deniyordu diye biliyorum.
Kudret 80+ Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 164 Reaksiyon skoru 69 1 Ağustos 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 FarukKusdil yazmış: Kullanmadığım için bir şey diyemeyeceğim ama bu soğutucunun tek kötü yanı olarak bu deniyordu diye biliyorum. Devamı için tıklayın... Anladım sağol cevap için.
FarukKusdil yazmış: Kullanmadığım için bir şey diyemeyeceğim ama bu soğutucunun tek kötü yanı olarak bu deniyordu diye biliyorum. Devamı için tıklayın... Anladım sağol cevap için.