alprnkoca99
80+
- Reaksiyon skoru
- 114
Corsair 3000d kasa hakkında bilgisi olan varmı
hocam bende almayı düşünuyorum nasıl iyi mi? akışı felanHarika. Kullanıyorum. Ek fan da alırsan ışıl ışıl. Çok şık bir kasa.
Tavsiye ettiğim bir model fanlı versiyonunu alıp kullanabilirsinizCorsair 3000d kasa hakkında bilgisi olan varmı
hocam bir şey soracağım kasa da HDD 2 ve SSD 2 tane ayrı ayrı takılıyor sanırım anlam veremedim SSD için ayrı bir bölüm var ama tüm videolara baktım ama kasa nın içinden SSD takacak hazneler gelmiyor yani anlam veremdim SSD ler için HDD haznelerine mi takılıyor veyaki ön tarafta ona göre bir yer mi var yani anlam veremedim gitti. Almayı düşünüyorum yoksaTavsiye ettiğim bir model fanlı versiyonunu alıp kullanabilirsiniz
Hepsinin yeri var merak etmeyin artık 2.5 inç ssd kullanımı azaldı zaten m2 format tercih ediliyorhocam bir şey soracağım kasa da HDD 2 ve SSD 2 tane ayrı ayrı takılıyor sanırım anlam veremedim SSD için ayrı bir bölüm var ama tüm videolara baktım ama kasa nın içinden SSD takacak hazneler gelmiyor yani anlam veremdim SSD ler için HDD haznelerine mi takılıyor veyaki ön tarafta ona göre bir yer mi var yani anlam veremedim gitti. Almayı düşünüyorum yoksa
eyw teşekkür ederimHepsinin yeri var merak etmeyin artık 2.5 inç ssd kullanımı azaldı zaten m2 format tercih ediliyor
Hocam selamın aleyküm bende bu kasayi almayı düşünüyorum artısı ve eksisi nedir ve sıcaklıklar kaç derece ve hangi sistem kullanıyorsunuzHarika. Kullanıyorum. Ek fan da alırsan ışıl ışıl. Çok şık bir kasa.
type c nin ne kadar avantajı varType C olmaması dışında iyi.
Artık yeni nesil anakartların bu çıkışı ihtiyacı karşılıyor. Ekstra kasada olsa iyi olurdu tabii.Type C olmaması dışında iyi.