🔥İndirim CORSAIR HS55 KABLOSUZ 7.1 KULAKLIK 2.499 TL ! F/P

mchose v9 pro daha mantıklı bir seçim olur bütçeniz çıkıyorsa
Bu markayı da ilk defa araştırma yaparken gördüm Corsair marka olarak daha güven verdi şahsen, deneyimleyeceğim memnun kalmazsam iade ederim bu kulaklığı alırım tavsiyen için teşekkür ederim.

Bu markayı da ilk defa araştırma yaparken gördüm Corsair marka olarak daha güven verdi şahsen, deneyimleyeceğim memnun kalmazsam iade ederim bu kulaklığı alırım tavsiyen için teşekkür ederim.
Katılıyorum, Daha esnek olduğu icin hs55 den daha konforlu, özellik olarak da üstün.

Son düzenleme:
Arkadaşlar daha önce bu ürünü kullanan var mıdır? Fiyat/Performans bence 1 yıl önceki fiyatla aynı neredeyse sipariş verdim.

1.5 yıl kadar hs80 kullandım, önermiyorum. Arızalandı zaten kulaklık cızırtı yapıyordu sesler bozuluyordu. Garantiye vermek istedim çünkü İtopya Söğütözü’nden almıştım. Kulaklığı aldığımda verilen irsaliyeyi gösterdim bana dediler ki bu fatura değil fatura olması lazım dedim ki yasal hakkım bana hemen faturasını çıkarın o zaman istediğim zaman vermek zorundasınız. Onlar da veremeyiz dediler. Şansıma mailleri silmemişim çok derinlerden çıkardım sundum. Ürün incelendi haklı bulundum ama enflasyon sebebiyle para iadesi değil de değişim istedim. Yapmadılar. Gittim 1800 lira hs80 wireless parasını geri aldım 2.5k ya steelseries arctis 7 plus aldım. Kısacası itopyadan ve corsair kulaklıklardan uzak durun.

hs65 wireless, sakatlik derecesinde bircok kulaklik kullanan/deneyen beni hayran birakti. tek minik konfor derdiniz kumas pad almak olacak, onuda cok dert etmeyen olacaktir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ayni linkte 2999a gordum, gayet degerlendirelenbilir fiyat

bunu alacagınıza az daha koyun adam akıllı kablolu alın

Arkadaşlar daha önce bu ürünü kullanan var mıdır? Fiyat/Performans bence 1 yıl önceki fiyatla aynı neredeyse sipariş verdim.

sakın alma knk kulaklıkta kendi kendine ses kısması sonucu diğer tarafa patlamalı ses gönderiyor uygulamayı aç kapa yapınca mic bozuluyor kendi hatta şöyle bir saçmalık var bazı anakartlar için uyumlu üst seviyelerden olması lazım iğrenç bir durum aldığıma bin pişman oldum lanet gelsin aldığım güne kimse almasın bu kulaklığı kronik mic ses patlaması oluyor nedenini sebebini bilmiyorum bir ton ses ayarı yaptım ama düzelmedi

1.5 yıl kadar hs80 kullandım, önermiyorum. Arızalandı zaten kulaklık cızırtı yapıyordu sesler bozuluyordu. Garantiye vermek istedim çünkü İtopya Söğütözü’nden almıştım. Kulaklığı aldığımda verilen irsaliyeyi gösterdim bana dediler ki bu fatura değil fatura olması lazım dedim ki yasal hakkım bana hemen faturasını çıkarın o zaman istediğim zaman vermek zorundasınız. Onlar da veremeyiz dediler. Şansıma mailleri silmemişim çok derinlerden çıkardım sundum. Ürün incelendi haklı bulundum ama enflasyon sebebiyle para iadesi değil de değişim istedim. Yapmadılar. Gittim 1800 lira hs80 wireless parasını geri aldım 2.5k ya steelseries arctis 7 plus aldım. Kısacası itopyadan ve corsair kulaklıklardan uzak durun.
itopya satış sonrası çok rezil bi firma aynı n11 gibi parayı verene kadar hoşgörü parayı verdikten sonra suratına bakmıyorlar servisi garanti durumu leş seviyesinde bırakın kulaklığı vida dahi almam itopyadan.

Corsair virtuoso se kullanıyorum 5 yıla yakın olmuştur hiçbir sorun yaşamadım. Öncesinde ise steelseries arctic pro kablolu, razer kraken gibi kulaklık kulllandım ve 1 yıl gibi bi sürede ikiside kırıldı. Kullandığım en sağlam kulaklık corsair virtuoso se oldu ve oldukça memnunum.

ARKADAŞLAR 5 GÜNDE ÜRÜN ELİME ULAŞTI VE DEFOLU GELDİ KUTUSU BAYA PERİŞAN HALDEYDİ TESLİMAT ALDIĞIM ESNADA KUTUYU AÇARKEN VİDEO ÇEKTİM ORADA DA BU ÇATLAKLAR BARİZ GÖZÜKÜYOR MÜSAİT OLAMADIĞIM İÇİN ANCA KULLANMA FIRSATI BULDUM DEDİĞİNİZ GİBİ KIRIK GÖNDERMİŞLER. PCKOLİKTEN DAHA ÖNCESİNDE DE ALIŞVERİŞ YAPTIM AMA BU KADAR KÖTÜSÜNE DENK GELMEMİŞTİM.

a7b02ab8-135c-4b8a-8636-aad1d02a52d8.webp

Ekler

• 2a939f9f-495c-4db0-a346-50cbc2fc5f02.webp
    2a939f9f-495c-4db0-a346-50cbc2fc5f02.webp
    49.5 KB · Hit: 29
Son düzenleme:
bu da alınabilir
hs65 bile süper fiyat aynı sitede

corsair iyidir ... geçiniz çin işi kulaklıkları 5 para etmez
çin işi kulaklık öneren arkadaşlar yanlış yapıyorsunuz yapmayın
markadan şaşmayın
covid havit gamepower rampag bilmemne
gamepower 500 özellikli kulaklık aldım aero mu ne felaket bir şey

internetten güvenmiyorsanız
baracuda(x olmayan üst model) pembe versiyonu vatanda 3400 lira bilkom garantili

bugün aldım gamepower yerine taktım aradaki fark öyle böyle değil
biraaz önce synapse kurmayı başardım aero için kurduğum apo ekolayzer windows ses driverlarını bile bozmuş. iyi ses almak için takla atıyorsunuz ucuz kulaklıkla.
Thx spatial audio falan açtım bir forza motorsport oynadım inanamadım farka çin çakması gamepower ile
müzikler zaten inanılmaz geniş aralıkta enstrüman duyuyorum

corsairin en üst modeli var bende 10 sene önceki model wireless şarj tutmuyor .. sesi hala kristal netliğinde.

paraya kıyın corsair hyperx asus farketmez alın

yalnız bu barakudanın mikrofonu çok kötüymüş mikrofon isteyen önerdiğimi almasın

barakuda x almayın yanlışlıkla thx ve ekolayzer çalışmıyor synapse

x serilerinden uzak durun razer da

corsair iyidir

bende hs65 alacaktım aslında siteye güvenemedim

Hs65 e kefilim. Onca kulaklik dururken, kablosuzdaki ses seviyesinin yukseigi ve bass seviyesi sabebiyle tek kullandigim cihaz oldu.
Tek sirun deri padler, ilk firsatta kumas alip degisicem. Tavsiyesi olan olursa cok memnun olurum pad konusunda

bu da alınabilir
hs65 bile süper fiyat aynı sitede

corsair iyidir ... geçiniz çin işi kulaklıkları 5 para etmez
çin işi kulaklık öneren arkadaşlar yanlış yapıyorsunuz yapmayın
markadan şaşmayın
covid havit gamepower rampag bilmemne
gamepower 500 özellikli kulaklık aldım aero mu ne felaket bir şey

internetten güvenmiyorsanız
baracuda(x olmayan üst model) pembe versiyonu vatanda 3400 lira bilkom garantili

bugün aldım gamepower yerine taktım aradaki fark öyle böyle değil
biraaz önce synapse kurmayı başardım aero için kurduğum apo ekolayzer windows ses driverlarını bile bozmuş. iyi ses almak için takla atıyorsunuz ucuz kulaklıkla.
Thx spatial audio falan açtım bir forza motorsport oynadım inanamadım farka çin çakması gamepower ile
müzikler zaten inanılmaz geniş aralıkta enstrüman duyuyorum

corsairin en üst modeli var bende 10 sene önceki model wireless şarj tutmuyor .. sesi hala kristal netliğinde.

paraya kıyın corsair hyperx asus farketmez alın

yalnız bu barakudanın mikrofonu çok kötüymüş mikrofon isteyen önerdiğimi almasın

barakuda x almayın yanlışlıkla thx ve ekolayzer çalışmıyor synapse

x serilerinden uzak durun razer da

corsair iyidir

bende hs65 alacaktım aslında siteye güvenemedim
Sitede sorun yok alabilirsin. biraz geç geliyor kargolar arasla çalışıyorlar. Gamepowerı merak ettim açıkçası aero ultra kastediyorsun denemek lazım

Bunun pedleri kumaş mı ve ürün nasıl kullanan var mı
deri kanka baya terletiyor bu fiyat daha iyisini alamazsın kötüsünü alırsın ölye bir kulaklık mikrofonu leş gibi yazılımı arada sapıtıyor onun dışında iyi :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunda kronik sıkıntı vardı sanki kafa bandından kırılıyordu diye hatırlıyorum
yok kanka 1 senedir kullanıyorum kırılma işi kolpa kırılsa bende kırılırdı kaç kere düştü yanlışlıkla sert çıkardığımda oldu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,756
Üyeler
183,631
Son üye
atabes
Geri