sorma ya 5 e düşmesini bekledim hep5999 iken almadık![]()
:c5.200 tl tokatlayan ben![]()
nasıl sarardı hocam bende kablolu beyaz hs80 kullanıyorum daha sararma yokBeyaz olan var padleri sararmaya başladı youv istesek gönderirmiler acaba
Sararma dediğim öyle kötü bir görüntü yok ama ilk gediği güne göre rengi sararmaya başlamışnasıl sarardı hocam bende kablolu beyaz hs80 kullanıyorum daha sararma yok
umarım öyledir pedler kumaş çünküSigara falan içiyor olabilir
sigara kullanıyormusunuz peki?Sararma dediğim öyle kötü bir görüntü yok ama ilk gediği güne göre rengi sararmaya başlamış
İçmiyorum hocam. Tam aksine odayı ve ekipmanları her gün silip üzerine duş alıp temiz bir şekilde takıyorum. Benim dışımda takan bir kız arkadaşımdır ara sıra.Sigara falan içiyor olabilir
.sigara kullanıyormusunuz peki?
anladım hocam ne zamandır kullanıyorsunuz peki kendim için kıyaslama yapayımİçmiyorum hocam. Tam aksine odayı ve ekipmanları her gün silip üzerine duş alıp temiz bir şekilde takıyorum. Benim dışımda takan bir kız arkadaşımdır ara sıra.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
.
8 ay oldu hocamanladım hocam ne zamandır kullanıyorsunuz peki kendim için kıyaslama yapayım
arkadaşa arctis pro wireless aldım 8 e7 civarina oneriniz var mı? Kablosuz sart
e-mail gönderdim dönüş bile yapmadılar, benim void elite incehesaptan alınma. Sorduğumda boğaiçi bakıyor dediPenta'nın ilgilenmesi gerekli her türlü
düz hs80 kablolu olarak kullanırsan 96000 hz de çalışıyorhs80 max kablolu olarak da çalışsa aslında benim gibi ses kartına takarak kullanmak isteyenler için güzel olabilirdi o zaman kesin alırdım. birkaç youtubera sordum onlar kablolu olarak çalışmadığını söylediklerinde baya hayal kırıklığına uğramıştım.